Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Novinky na Alza Sport

Orechy a fitness alebo ako orechy môžu podporiť zdravie, budovanie svalovej hmoty a chudnutie

Aj napriek tomu, že orechy obsahujú pomerne vysoký obsah tuku, je ich pravidelná konzumácia vrelo odporúčaná. Je nespochybniteľné, že v rozumnej miere orechy zdraviu prospievajú. Nás ale zaujíma, prečo jesť orechy, keď sa venujete fitness, aké orechy sú pre fitness výživu najlepšie a akým spôsobom dokážu ovplyvniť vaše snaženie pri budovaní svalovej hmoty aj pri chudnutí.

Tenisový lakeť: príčiny a liečba

Keď lakeť preťažujete, môže ochorieť. Takýto problém sa ohlási opuchom, bolesťou a vysokou citlivosťou. S vysokou pravdepodobnosťou ide o tzv. tenisový lakeť, ktorý však nepostihuje iba tenistov, ale môžeme sa s ním stretnúť v celom rade prípadov. Aká je liečba? Dá sa vyhnúť operatívnemu riešeniu?

Bicykle a elektrobicykle SAVA a RATIKON: napíšte recenziu a získajte 8 € na ďalší nákup

Ak kúpite bicykel alebo elektrobicykel značky Sava a Ratikon máte teraz možnosť získať poukaz v hodnote 8 € na ďalší nákup. Stačí sa zapojiť do jednoduchej akcie a napísať recenziu, ako ste s novým bicyklom spokojní. Akcia sa vzťahuje na všetky bicykle Sava a Ratikon zakúpené na Alza.cz a trvá do 31. 12. 2024.

Ako sa starať o riasogule (NÁVOD)

Riasoguľa je nielen originálna dekorácia, ale aj obľúbený a nenáročný domáci maznáčik. Ako sa o ňu správne starať a na čo si pri pestovaní riasogule dať pozor?

Xiaomi Scooter 4 Pro (PREVIEW) – elektrokolobežka pre poriadnych chlapov

V poradí už štvrtá generácia populárnej elektrokolobežky Xiaomi Scooter prináša vskutku zásadné inovácie, vďaka ktorým má našliapnuté stať sa absolútnou jednotkou.

Jednoručné činky a kettlebelly: s čím a ako začať?

Ak chcete mať možnosť cvičiť kedykoľvek bez toho, aby ste náradím zabrali celú izbu, máme pre vás rady, tipy a triky, aké náradie si na začiatok zaobstarať, aby sa vlk nažral (vy si precvičili svaly) a koza zostala celá (teda bez prílišných strát na priestore a financiách). Nechajme teraz stranou posilňovanie s vlastnou váhou, ktoré má určite svoje benefity, ale nie je všestranné. V článku sa zameriame na dve priestorovo najúspornejšie varianty závažia – činky a kettlebell. Preberieme ich plusy a mínusy, poradíme, na čo si dať pri nákupe pozor a aké možnosti terajší trh vlastne ponúka. 

Ako vybrať vhodný cestovný kufor

Chystáte sa na cesty a premýšľate nad voľbou vhodnej batožiny? Potom práve pre vás je určený náš článok, v ktorom sa dozviete, aký kufor zvoliť na konkrétny pobyt a aké kritériá by ste mali pri výbere kufra zvážiť.

Objavte zdravé maškrtenie s orechovými krémami Bery Jones

Predstavujeme orechové krémy Bery Jones, ktoré obsahujú mnoho zdraviu prospešných látok a zároveň sa vyznačujú lahodnou chuťou a jemnou krémovou konzistenciou. Už pri prvom ochutnaní prepadnete ich výnimočnej chuti, navyše ponúkajú rozličné spôsoby využitia pri konzumácii aj pri pečení cukroviniek.

Smart zámok Pealock 2 spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu

Smart zámok Pealock 2 je kompletne českým produktom, ktorý spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu. A rozhodne nielen to. Čo všetko ponúkne?

Štýlová batožina Roncato na elegantné aj dobrodružné cestovanie

Obdobie letného cestovania sa nezaobíde bez praktickej batožiny, do ktorej ľahko a prehľadne uložíte všetko potrebné. Ak hľadáte naozaj kvalitnú a prepracovanú batožinu, potom práve batožina Roncato bude tou správnou voľbou.

Ako sa nakopnúť na poriadny výkon?

Teplé počasie a dlhé dni vyslovene nabádajú na športovanie. Bohužiaľ sa občas cítime ospalí, unavení, jednoducho bez energie. Najradšej by sme si zaliezli na gauč a preleňošili deň. Čo nám pomôže doplniť energiu, nevynechať tréning a vyraziť? Ako si zlepšiť náladu, navrátiť si silu a vybehnúť napríklad na svoju obľúbenú bežeckú trasu?

S cyklonavigáciou Mio Cyclo Discover Connect sa nestratíte a ešte hocčo nové objavíte

Navigácia na bicykel? Dnes už nič neobvyklé. Zaujímavou možnosťou je napr. Mio Cyclo Discover Connect, ktorá vám ukáže nielen cestu, ale aj zaujímavé miesta pozdĺž trasy.

Ako cvičiť doma? Prehľad najlepších športov

Aký šport vybrať pre cvičenie doma? Ide to lacno, účinne a bez nutnosti opustiť izbu. V našom článku zistíte, aké sú hlavné výhody a nevýhody domácej posilňovne. A hlavne si predstavíme športy vhodné na cvičenie z pohodlia vášho domova. 

Ako si užiť leto pri vode

Najlepšie sa horúce letné dni trávia pri vode, kde sa dá vedľa slnenia a odpočinku zažiť tiež mnoho aktívnej zábavy. Vyskúšajte jazdu na paddleboarde, potápajte sa s vodným skútrom alebo si len skočte zaplávať, nech urobíte niečo pre svoje zdravie.

Za pamiatkami Slovenska: objavte poklady našej krajiny

Slovensko ponúka nepreberné množstvo miest, kam sa v lete vydať na výlet. V našom prehľade sme pre vás vybrali tie najzaujímavejšie turistické ciele v každom kraji.

Vydajte sa na vodu s tými najlepšími paddleboardami

Osviežte tohtoročné vodné radovánky o zaujímavú novinku v podobe paddleboardov. Jednoducho povedané ide o dosku, na ktorej sa stojí alebo kľačí a pomocou pádla sa pohybujete. Ide o zábavu pre malých, veľkých, a dokonca aj pre seniorov. Tak idete do toho?

Čo si zobrať na stanovačku? (TIPY A TRIKY)

Čo si zobrať na stanovačku? Čo si zbaliť na stanovačku s deťmi? Čo na turistiku? Máme pre vás zoznam vecí, na čo nezabudnúť ak idete na stanovačku s deťmi, na turistiku či na bicykel. Poradíme, kam stanovať mimo kempu. Nevynecháme ani tipy na jednoduché jedlá do kempu a pridáme tiež inšpiráciu, aké jedlo si zobrať so sebou na turistiku.

Čo do kufra na prázdniny

Ak si nie ste istí, čo svojmu potomkovi zbaliť na letný tábor, ste na správnom mieste. V tomto článku sa dozviete o všetkých nevyhnutnostiach, ktoré by mu v batohu či kufri rozhodne nemali chýbať.

Kam na výlet? (TIPY)

Turistika a výletovanie je hlavne v letných mesiacoch na vzostupe a Slovensko má v tomto smere naozaj čo ponúknuť. Poďte sa pozrieť na zaujímavé tipy na výlety pre jednotlivé kraje Slovenskej republiky a nechajte sa nimi inšpirovať.

Kam na bicykli?

Cyklistika právom patrí medzi obľúbené spôsoby trávenia letných mesiacov. V dnešnom článku pre vás máme 6 tipov na najlepšie cyklovýlety v ČR. Dozviete sa tiež, ako svoj bicykel na leto za riadidlami pripraviť a prečo tento rok nenechať generálku bicykla a výbavy na poslednú chvíľu.

20 ďalších...

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01