Obnoviť stránku

Jakub Němec

Hades 2 – Všetko, čo vieme

Izometrická rogue-lite akcia Hades očaruje herný svet svojou vybrúsenou hrateľnosťou a originálne rozprávaným príbehom od roku 2018. Na jej odkaz nadväzuje pokračovanie Hades 2, ktoré predstavuje novú hrdinku Melinoë a dej odkrývajúci doposiaľ neznáme hlbiny podsvetia. V našom článku sa dozviete všetko, čo o tomto projekte vieme.

Najočakávanejšie hry roku 2024+ na PC, PS, Xbox a Switch

V tomto obsiahlom, pravidelne aktualizovanom výbere nájdete niekoľko desiatok tých najočakávanejších hier na platformy PC, PlayStation, Xbox a Switch, ktoré by k nám mali doraziť v nasledujúcich mesiacoch a rokoch.

PlayStation Plus Hry mesiaca: júlové hry zadarmo

Na majiteľov predplatného PlayStation Plus vo variantoch Premium, Extra a Essential v júli čaká nezabudnuteľná akčná jazda na okraji galaxie, športové súboje na ľade aj odhaľovanie zradcu na vesmírnej lodi pri maximálnom zapojení dedukcie. Viac o aktuálnej ponuke PS Plus, ktorá bude dostupná od 2. júla, vám prezradia nasledujúce riadky.

Test Drive Unlimited Solar Crown – Všetko, čo vieme

Pretekárska séria Test Drive od svojho vzniku v roku 2012 obsiahla už dvadsať dielov a onedlho sa dočkáme prírastku začínajúceho tretiu desiatku. Titul Test Drive Unlimited Solar Crown sa radí medzi otvorene poňaté pretekárske šampionáty, v ktorých sa môžete pohybovať neobmedzene podľa vlastnej vôle. Autori zo štúdia KT Racing (známej vďaka sérii WRC) navyše pridali MMO sociálny aspekt. Čo viac o ambicióznom projekte vieme?

FIFA 24 – Všetko, čo zatiaľ vieme

Vývojári pod hlavičkou EA Sports nemali dlhé roky konkurenciu, a tak si mohli v pokoji vydávať svoje športové hry s podporou licencií najväčších organizácií. Lenže časy sa menia a potom, čo sa basketbalová NBA presťahovala k 2K, lúči sa s EA aj futbalová organizácia FIFA, ktorá od roku 2023 nebude pokračovať v dlhoročnej spolupráci. Spoločnosť EA vydáva vlastný titul EA Sports FC 24, zatiaľ čo organizácia FIFA sľubuje vlastný titul. Čo všetko o ňom vieme a tušíme?

Tekken 8 (RECENZIE – Súhrn)

Populárna bojová séria Tekken sa na začiatku roka 2024 dočkala v poradí už 8. plnohodnotného dielu. Ako sa hra Tekken 8 vydarila, ako sa hrá a ďalšie dôležité informácie nájdete v našom článku.

Prince of Persia: The Lost Crown (RECENZIE – Súhrn)

Séria Prince of Persia patrí k herným legendám, ktorá prešla za takmer štyri desaťročia obrovský kus cesty. Od DOSovej plošinovky sme sa dočkali radu akčných adventúr, ale najnovší titul sa vracia späť ku skákačkovým základom a podľa recenzií sa tento návrat nadmieru podaril. Všetko, čo vieme o Prince of Persia: The Lost Crown, sa dočítate nižšie.

Last Train Home (RECENZIA) – Cez Sibír do Československa

Počiatky Československa sa nám pripomínajú každý rok a nielen vďaka štátnemu sviatku. Pri príležitosti osláv vzniku republiky sa totiž často spomína na heroické ťaženie legionárov naprieč Ruskom, aby sa mohli dostať do novo vytvorenej domoviny. O poslednom vlaku rútiacom sa po Transsibírskej magistrále vytvorilo české štúdio Ashborne Games počítačovú stratégiu Last Train Home. Viac o nej v našej recenzii.

Alan Wake 2 (RECENZIE – Súhrn)

Fínske štúdio Remedy má v srdciach hráčov milujúcich temné thrillery nezastupiteľné miesto. Okrem série Max Payne a mysteriózneho Control musíme spomenúť aj spisovateľa Alana Wakea, ktorého dohnali vlastné nočné mory v zapadnutom mestečku Bright Falls. V roku 2023 vyšiel jeho druhý diel a v tomto článku sa dozviete všetko, čo Alan Wake 2 potrebujete vedieť.

Assassin's Creed Mirage (RECENZIE – Súhrn)

Séria Assassin's Creed sa od egyptského dielu Origins vydala smerom k open-world RPG a mnohým hráčom chýbajú pôvodné uzavretejšie akčné adventúry, ktoré neponúkali také rozľahlé svety a viac sa sústreďovali na zakrádanie. Spoločnosť Ubisoft im vychádza v ústrety v podobe projektu Mirage. Čo o ňom vieme?

EA Sports FC 24 (RECENZIE – Súhrn)

EA Sports a FIFA sa prestali kamarátiť. Čo to znamená pre hráčov? Na trhu sa objavia najmenej tri futbalové série, ktoré budú súperiť o ich pozornosť. Okrem zatiaľ rozporuplného projektu Konami s názvom eFootball to bude FIFA v područí vlastníka licencie a úplne nová EA Sports FC, ktorá nadviaže na aktuálnu fifácku odyseu od Electronic Arts. Čo všetko o titule od štúdií EA vieme?

NHL 24 (RECENZIE – Súhrn)

Jesenné pokračovanie hokejovej série NHL patrí k istotám súčasného sveta rovnajúcim sa východu slnka. NHL 24 sa chváli prepracovanou hrateľnosťou, ktorá prináša revolučný zážitok. Čo od titulu môžeme čakať?

PlayStation Plus Katalog her (NOVINKY): Monster Hunter Rise, Football Manager 2024, Crusader Kings III a ďalšie

Čerstvá várka titulov pre predplatiteľov PlayStation Plus vo variantoch Extra a Premium sa blíži. V máji si budete môcť vychutnať strhujúcu atmosféru Divokého západu, stať sa tajným agentom, špičkovým hackerom, ale aj kriminálnikom snažiacim sa presadiť vo svete zločinu. Na svoje si ale prídu aj fanúšikovia mačiek a ikonických LEGO kociek. Všetky tituly budú k dispozícii od 21. mája.

Mortal Kombat 1 – Všetko, čo vieme

Séria Mortal Kombat sa zapísala do dejín počítačového hrania predovšetkým kvôli svojej nekompromisnej brutalite, pretože počas súbojov sa na obrazovke objavujú hektolitre krvi a poškodenie telesnej schránky bojovníkov snáď vo všetkých možných ohľadoch. Teraz sa blíži reštart série Mortal Kombat 1 (predtým neoficiálne označovaný ako Mortal Kombat 12) nadväzujúci na dlhoročnú tradíciu. Čo všetko o ňom vieme?

F1 23 (RECENZIE – Súhrn)

Štúdio Codemasters pracuje na sérii F1 už dlhé roky, v poslednom čase sa však schovalo pod krídla EA. Nikoho teda určite neprekvapí, že sa vydal nový diel F1 23, o ktorom si môžete v článku prečítať všetko, čo zatiaľ vieme.

Street Fighter 6 (RECENZIE – Súhrn)

Spoločnosť Capcom oslavuje 35. výročie od vydania prvého dielu série Street Fighter. Nie je teda náhodou, že sa začalo naživo špekulovať o ohlásení titulu Street Fighter 6, ktorý sa nakoniec stal skutočnosťou. Jedna z najslávnejších bojovkových značiek si tak žiada vašu pozornosť, takže oprášte svoje špeciálne ovládače a čítajte, čo všetko o titule vieme.

FIFA 23 – Všetko, čo vieme

Medzi niekoľko istôt vo svete počítačových hier patrí jesenné vydávanie športových titulov, medzi ktorými má výsadné postavenie séria FIFA. Spoločnosť Electronic Arts vydala ďalší prírastok s číslovkou 23 v názve, ktorý je zároveň posledným s oficiálnou licenciou. Čo o digitálnom pobehovaní po futbalovom trávniku vieme, zistíte v našom článku.

Star Wars Jedi: Survivor (RECENZIE – Súhrn)

Úspech akčnej adventúry Star Wars Fallen Order z roku 2019 takmer okamžite rozpútal špekulácie, či štúdio Respawn Entertainment začne pracovať na pokračovaní. To s veľkou slávou vyšlo v apríli 2023 s podtitulom Survivor. Čo všetko o titule vieme, sa dozviete v našom článku.

The Witcher Remake (INFO) – Všetko, čo zatiaľ vieme

Keď štúdio CD Projekt RED v prvej polovici októbra oznámilo množstvo titulov pod kódovými menami, nenápadne sa medzi nimi krčil pojem Canis Majoris. Z neho sa nakoniec vykľul The Witcher Remake, ktorý pamätníkom aj nováčikom predstaví začiatok Geraltovej púte digitálnym svetom.

Marvel's Wolverine: trailer a ďalšie info

Drsňák Wolverine patrí medzi najobľúbenejšie postavy, ktoré vzišli z marvelovského univerza. Večne nevrlého mutanta s výnimočnými regeneračnými schopnosťami a vysúvacími pazúrmi nájdeme nielen v partičke X-Menov, ale aj ako externého člena Avengers, pri ktorých platí za brutálneho mlátiča vrhajúceho sa bez strachu do víru bitiek. Práve jeho si vybralo štúdio Insomniac Games (Marvel's Spider-Man) ako ďalší charakter, ktorému sa budú venovať v samostatnom akčne adventúrnom spracovaní. čo všetko o Marvel's Wolverine vieme, sa dočítate v našom článku.

20 ďalších...

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09