Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Zastrihávače vlasov, fúzov a chĺpkov Philips

Zastrihávače Philips

Zastrihávače Philips

Firma Philips si uvedomuje, ako je v dnešnej dobe vzhľad dôležitý aj pre mužov, a ako málo času majú na starostlivosť o svoj zovňajšok. Preto iste každý muž ocení Philips zastrihávače vlasov, fúzov a chĺpkov, ktoré behom chvíľky urobia elegána z každého z nich. Zastrihávače Philips navyše ušetria čas aj peniaze za holiča.

Strojčeky na vlasy Philips

Zastrihávač vlasov Philips na presné, rýchle a ostré strihanie

Strojčeky na vlasy Philips vám umožnia určiť si požadovanú dĺžku vlasov. Nastaviť sa dá buď pomocou digitálneho displeja alebo otočením kolieska v rozmedzí 0,5 až 42 mm. Použité samoostriace titánové britvy vynikajú dlhou ostrosťou a vysokou odolnosťou. Aj keď sú vaše vlasy veľmi husté, zastrihávač vlasov Philips s funkciou Turbo vás zvládne ostrihať za okamih. Ak si vlasy striháte v sprche, iste pri strojčekoch na vlasy Philips oceníte ich bezdrôtové používanie.

Zastrihávače fúzov Philips podajú vždy skvelý výkon

Hnevá sa vaša partnerka, že po vás musí v kúpeľni neustále upratovať fúzy? Používajte zastrihávač fúzov Philips s odsávaním – ten zachytí až 90 % zastrihnutých fúzov. Na presné zastrihnutie kontúr sa výborne hodí laserové navádzanie, ktoré zobrazuje svetelnú linku priamo v mieste, kde zastrihávač fúzov strihá. So zastrihávačmi fúzov Philips so systémom Lift & Trim dosiahnete vždy rovnomerné zastrihnutie. Systém fúzy nadvihne a navedie ich k britvám. Navyše, dĺžku fúzov je možné jednoducho nastaviť v rozmedzí 0,5 až 10 mm.

Zastrihávače fúzov Philips
Zastrihávače chĺpkov Philips

Zastrihávače chĺpkov Philips pracujú rýchlo a bezbolestne

Strihanie chĺpkov v nose a ušiach zvládnete ľahko, bez ťahania a bolesti, so špeciálnymi zastrihávačmi Philips, určenými práve pre túto oblasť. Navyše, sú tak dokonalé, že zvládnu aj úpravu obočia a strihanie nechtov. Zastrihávače chĺpkov Philips si hravo poradia s chĺpkami na chrbte, v podpazuší, v rozkroku či na bruchu. To všetko bezbolestne a bez podráždenia pokožky. Použiť ich môžete aj v sprche, kde sa póry krásne roztiahnu a holenie je tak oveľa jednoduchšie.

Spresniť parametre
56 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07