Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Strojčeky na vlasy Philips

Strihače vlasov Philips

Strojčeky na vlasy Philips

Strojček na vlasy Philips vkladá do vašich rúk dokonalú presnosť a kontrolu nad výsledným strihom. Zastrihávač vlasov Philips je vybavený samoostriacimi titánovými čepeľami, ergonomickou rukoväťou a radom technológií, ktoré posunú váš účes na ešte vyššiu úroveň. Spomenúť treba aspoň technológiu DualCut, ktorá v sebe spája dvakrát naostrenú strihaciu jednotku a konštrukciu zaisťujúcu nízke trenie. Na dosiahnutie maximálneho výkonu a slobody pohybu, používajte strojček na vlasy Philips bez kábla. Výkonná lítium-iónová batéria zabezpečí po 1 hodine nabíjania až 120 minút prevádzky bez kábla. Zastrihávač vlasov Philips možno získať až s 3 nastaviteľnými hrebeňmi na vlasy: od 1 do 7 mm, 7 až 24 mm a 24 až 42 mm. Stačí jeden z hrebeňov pripojiť a vybrať si z viac ako 400 nastavení s možnosťou zaistenia. Obráťte sa na nás. Poradíme vám, ako vybrať strojček na vlasy Philips priamo pre vás.

Pokračovať
Spresniť parametre
19 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02