Obnoviť stránku

Philips

Tovar značky Philips vieme doručiť už v deň objednávky! Väčšinu produktov máme na sklade, takže nemusíte na nič čakať. Vytvorte objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať
Spresniť parametre
1722 položiek

Philips

Spoločnosť Royal Philips Electronics of the Netherlands je jednou z najväčších svetových firiem v oblastiach výroby elektroniky, zdravotnej starostlivosti, osvetľovacej techniky a životného štýlu spotrebiteľov. Predaj jej progresívnych výrobkov, služieb a riešení, vždy zameraných predovšetkým na potreby používateľa, je založený na filozofii nazvanej Sense and Simplicity.

Philips po celom svete

Spoločnosť značky Philips má centrálu v Holandsku a vo viac ako 60 krajinách celého sveta zamestnáva zhruba 123 800 ľudí. Základy spoločnosti položili už v roku 1891 páni Anton a Gerard Philips v holandskom Eindhovene, kde založili firmu Philips & Co.

Dlhá cesta od žiaroviek k moderným technológiám

Spoločnosť sa spočiatku zamerala na výrobu žiaroviek s uhlíkovým vláknom a na prelome nového storočia bola už jedným z najväčších výrobcov v Európe. Vývoj nových technológií v oblasti osvetlenia bol motorom pre ďalší rozvoj a stabilitu spoločnosti, a tak v roku 1914 Philips založil výskumné laboratórium za účelom výskumu fyzikálnych a chemických javov.

Televízory a rádia Philips už v 30. rokoch minulého storočia

Potom čo v roku 1918 uviedla spoločnosť Philips na trh lekársky rentgen, začala sa v roku 1925 zaoberať prvými experimentmi v oblasti televízorov. V roku 1927 začala vyrábať rádiá a do roku 1932 ich predal milión. O rok neskôr už vyrobila svoju stomiliontu výbojku a začala výrobu lekárskych röntgenových prístrojov v Spojených štátoch.

Raketový rast Philipsu v 2. polovici 20. storočia

V polovici dvadsiateho storočia priniesol Philips na trh prvé elektrické holiace strojčeky, tou dobou tiež spoločnosť výrazne prispela k vývoju technológie nahrávania, prenosu a reprodukcie televízneho obrazu. V sedemdesiatych rokoch slávil úspech jej výskum osvetľovacej techniky, čo viedlo k vzniku nových úsporných žiaroviek. V roku 1984 predal Philips stomiliónty televízor a v roku 1995 tristomiliónty holiaci strojček!

Philips v novom miléniu

90. roky boli pre Philips v znamení významných zmien. Spoločnosť vstúpila do veľkého reštrukturalizačného programu, ktorý mal zabezpečiť návrat k zdravým koreňom. V poslednej dobe sa zameriava predovšetkým na svoje tzv. "core" aktivity. Dnes patrí spoločnosť Philips k lídrom digitálnej revolúcie a predstavuje špičkové výrobky, ktoré pomáhajú zdokonaľovať život ľudí. V tom pokračuje aj v novom miléniu.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09