Obnoviť stránku

Webkamery Logitech

Webkamery Logitech

Webkamery Logitech

Spoločnosť Logitech sídliaca vo Švajčiarsku je už niekoľko rokov jedným z najväčších výrobcov počítačových doplnkov. V portfóliu spoločnosti nájdeme napríklad klávesnice, herné myši alebo headsety. Okrem týchto produktov vyrába Logitech aj webkamery, ktoré sa hodia ako pre nenáročných domácich používateľov, tak pre firemné využitie. Nechýbajú ani výkonné webkamery na streamovanie, ktoré plynule zachytia vaše herné zážitky vo vysokej kvalite.

Web kamera Logitech

Logitech webkamera na bežné využitie

Logitech webkamera ponúka vysoké rozlíšenie a až 60 snímok za sekundu, takže s ňou budú všetky vaše videohovory dokonale ostré a plynulé. Vďaka funkcii autofocus bude váš obraz vždy zaostrený aj pri záberoch z menšej vzdialenosti. Pokiaľ patríte medzi používateľov, ktorí radi streamujú, určite vás zaujme webkamera Logitech BRIO STREAM. Tá dosahuje až 4K Ultra HD rozlíšenie. Navyše zachováva vysokú snímkovú frekvenciu a drží s vami krok, nech už hráte čokoľvek.

Firemná webkamera Logitech pre videokonferencie

Webkamery Logitech pre firmy sú skvelým riešením pre dôležité videohovory, ktoré vyžadujú špičkovú kvalitu a plynulý obraz. S technológiou RightLight si Logitech webkamera šikovným spôsobom prispôsobuje nastavenia pri nedostatku svetla, vďaka čomu je výsledný obraz vždy kvalitný. Navyše má skvelý zvuk a vďaka dvojici mikrofónov je podanie stereo zvuku vždy na vysokej úrovni. K dispozícii sú aj rozširujúce mikrofóny či diaľkové ovládače.

Web kamera Logitech firemná
Spresniť parametre
53 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04