Obnoviť stránku

Logitech C920s HD Pro

4,7 96 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
78,90 €

Logitech C920s HD Pro

Logitech C920s HD Pro

Webkamera s full hd rozlíšením a krytkou objektívu.

Webkamera Logitech C920s HD Pro

užite si videohovory vo full hd rozlíšení.

Logitech C920s HD Pro je webkamera, ktorá vám poskytne mimoriadne ostrý a detailný obraz v rozlíšení Full HD (1080p pri 30 fps). Zorné pole webovej kamery je 78° a určite oceníte praktickú funkciu automatickej korekcie osvetlenia v HD rozlíšení. Logitech C920s HD Pro je ďalej vybavená duálnymi mikrofónmi a nasadzovacou krytkou objektívu, ktorá ho chráni nielen pred poškodením, ale taktiež chráni aj vaše súkromie.

HLAVNÉ FUNKCIE

Webkamera Logitech C920s HD Pro

SKVELÁ VOĽBA PRE VIDEOKONFERENCIE

Diagonálne fixné zorné pole 78° a päťprvkový sklenený objektív umožňujú zachytiť dokonale ostrý obraz s čistými farbami. Nechýba ani autofocus a na výber budete mať z dvoch rozlíšení – Full HD (1080p pri 30 fps) a HD rozlíšenie (720p pri 30 fps). Pokiaľ nebude chcieť, aby vás webkamera Logitech C920s HD Pro snímala, stačí jednoducho nasadiť dodávanú krytku objektívu.

Webkamera Logitech C920s HD Pro

WEBKAMERA LOGITECH C920s HD PRO MÁ DUÁLNE MIKROFÓNY

Na každej strane webkamery Logitech C920s HD Pro sa nachádza jeden mikrofón, váš hlas tak snímajú celkom dva stereofónne mikrofóny zo širšieho rozsahu uhlov. Pri videokonferenciách budete znieť prirodzene a jasne.

Webkamera Logitech C920s HD Pro

APLIKÁCIA CAPTURE

Vytvárajte, nahrávajte a prispôsobujte si nastavenia webovej kamery Logitech C920s HD Pro jednoducho pomocou aplikácie Capture. Váš stream môžete nielen upravovať a prispôsobovať, ale aj pridávať rôzne prechody a prekrývaný text, či mnoho ďalšieho.

Webkamera Logitech C920s HD Pro

WEBOVÁ KAMERA PONÚKA SKVELÝ OBRAZ ZA AKÝCHKOĽVEK PODMIENOK

Pri streamovaní v HD rozlíšení môžete využiť automatickú korekciu okolitého osvetlenia s technológiou RightLight 2 od spoločnosti Logitech. Webová kamera C920s tak ponúka aj pri tlmenom osvetlení jasné a kontrastné snímky.

Webkamera Logitech C920s HD Pro

KAMERA LOGITECH C920s HD PRO JE FLEXIBILNÁ

Webkamera Logitech C920s HD Pro je kompatibilná so všetkými obľúbenými platformami na volanie. V balení nájdete USB-A kábel s dĺžkou 1,5 metra. Všestranný klip umožňuje inštaláciu webovej kamery Logitech na hranu monitora, notebook, prípadne je možné webkameru voľne položiť aj na stôl.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920 × 1080 px)
Rozlíšenie fotografií až 2 Mpx

Vlastnosti

Vlastnosti Vstavaný mikrofón, Stereo (viac ako 1 mikrofón), Autentické ostrenie (autofocus), Korekcia pri slabom osvetlení, Skladací mechanizmus, Závit 1/4“ pre statív
Zorný uhol 78 °

Rozmery a hmotnosť

Šírka 9,4 cm
Výška 4,33 cm
Hĺbka 7,1 cm

Farba

Farba Čierna

Podporované OS

Podporovaný operačný systém Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS

Umiestnenie

Prichytenie Na klip
Kód:  JS038a3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  960-001252

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09