Obnoviť stránku

Televízory THOMSON

Televízor Thomson

Televízor Thomson – inteligentné multimediálne centrum

Spoločnosť Thomson bola založená vo Francúzsku v roku 1893 a má bohaté dedičstvo trvajúce viac ako 130 rokov. Značka zohrala kľúčovú úlohu v jednej z najvýznamnejších svetových technologických revolúcií. Jej poslaním je vyvíjať špičkovú technológiu a urobiť ju prístupnú a cenovo dostupnú pre každého. Thomson sa pritom zameriava na užitočné inovácie, ktoré stavajú zákazníkov na prvé miesto.

4K UHD televízie Thomson

Zažite 4K UHD televízory Thomson

4K UHD televízory Thomson s rozlíšením 3 840 × 2 160 pixelov ponúkajú realistickú kvalitu obrazu, ktorá je až 4× vyššia ako Full HD rozlíšenie. Vďaka tomu poskytujú doslova skutočný filmový zážitok. Či už budete sledovať svoj obľúbený film alebo športové stretnutie, vďaka ostrému a detailnému obrazu ucítite, ako ste akcii ešte viac na dosah.

Thomson TV majú diaľkový ovládač s podsvietením a hlasovým ovládaním

Majte všetko pod kontrolou, aj keď odpočívate v prítmí so stlmenými svetlami. V našich diaľkových ovládačoch sa vždy vyznáte, pretože sú vybavené podsvietenými tlačidlami. Na maximálne pohodlie však môžete Thomson televízor ovládať aj cez Google Asistenta iba prostredníctvom svojho hlasu. Užívajte si bezproblémovú interakciu s inteligentnou domácnosťou a možnosť prehrávať hudbu, vyhľadávať filmy alebo otvárať aplikácie, to všetko pohodlne hlasovými príkazmi.

Thomson TV ovládanie hlasom
Android televízie Thomson

Android TV Thomson a nekonečná zábava

Android TV Thomson umožňujú ešte lepšie využitie televízora. Vyberajte si z viac ako 400 000 filmov a relácií naprieč streamovacími službami. Ovládajte televíziu cez Google, získajte odporúčania na sledovanie, stlmte svetlá – skrátka zažite čo najviac len vďaka svojmu hlasu. Z inteligentných zariadení navyše môžete posielať fotografie, videá a hudbu priamo do televízora so zabudovaným Chromecastom.

Spresniť parametre
40 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13