Obnoviť stránku

Synology DiskStation DS216j

4,8 48 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Synology DiskStation DS216j


S dvojjadrovým CPU získate rýchly privátny cloudový server

DS216j je vybavený dvojjadrovým CPU a dosahuje priemernú rýchlosť pri čítaní viac ako 112,5 MB/s a pri zápise viac ako 107,43 MB/s, čo je pri rýchlosti zapisovania dát 18,6 % nárast oproti predchádzajúcemu modelu. Využite rýchly prenos dát, rýchle zálohovanie a plynulejšiu cloudovú synchronizáciu.

Vstavaný koprocesor zlepšuje spracovanie multimédií

DS216j domácim používateľom zaisťuje tie najlepšie multimediálne zážitky. DS216j je vybavený jednotkou koprocesora, čo urýchľuje spracovanie miniatúr a zlepšuje vaše možnosti prezerania fotografií a ďalej tiež prevádza zvukové stopy do MP3 formátu na zníženie šírky pásma pri prenose.

SuperSpeed ??USB 3.0 zrýchľuje prenosové rýchlosti

DS216j je vybavený portmi USB 3.0, ktoré zaisťujú rýchly a efektívny prenos súborov. Podpora USB 3.0 ponúka rýchlosť prenosu dát až 5 Gb/s, čo znamená, že je rýchlejší v oblasti prenosu dát na externé pevné disky a spotrebováva menej energie.

USB 3.0

Víťazný operačný systém - DiskStation Manager

Synology DiskStation Manager (DSM) je elegantný operačný systém používaný na všetkých zariadeniach DiskStation a RackStation, čo vám uľahčí správu vášho Synology NAS servera. Vďaka intuitívnemu používateľskému rozhraniu je v DSM prístup k vašim dátam a ich prenos lepší a jednoduchší.

Buďte mobilní vďaka aplikáciám

Synology vyvíja všestranné mobilné aplikácie, ktoré vám umožnia spravovať obsah na inteligentných telefónoch a tabletoch. Vďaka mobilným aplikáciám Synology sú vaše multimediálne zbierky aj pracovné súbory stále na cestách.

diskstation

Kedykoľvek dostupné súbory vďaka službe cloud

Cloud Station vám umožní synchronizovať súbory medzi zariadeniami DiskStation a viacerými zariadeniami vrátane Windows PC, Mac, Linux, iOS a Android. Súbory môžete synchronizovať aj s Google Drive, OneDrive, Dropbox, Box, hubiC a Baidu Cloud - vytvoríte si vlastný hybridný cloud na flexibilnejšie ukladanie a prevenciu straty dát.

Ekologicky šetrné a inteligentné domáce úložisko

Pri návrhu severa sa kladie dôraz na spotrebu elektrickej energie. DS216j spotrebuje len 6,95 W pri hibernácii HDD a 14,85 W pri prístupe. Spoločnosť Synology kladie dôraz na ekológiu, a preto sú všetky jej produkty vyrobené z RoHS kompatibilných častí.

diskstation

Zálohovanie dát rôznymi spôsobmi

Všetko na svojom počítači môžete zálohovať priamo na Synology NAS pomocou Cloud Station, či už používate Windows alebo Mac. „Záloha a replikácia“ vám ďalej umožňuje úlohy zálohovania naplánovať, obnoviť server do určitého časového okamihu a zároveň minimalizovať potrebu úložného priestoru a času na spracovanie tým, že ukladá len konkrétne bloky dát, ktoré boli medzi verziami zmenené.

Parametre a špecifikácia

Úložisko

Počet pozícií pre disk 2 ×
Počet pozícií osadených diskom 0 ×
Podporovaný RAID RAID 0, RAID 1 (zrkadlenie), JBOD

Výkon

Frekvencia procesora 1 GHz
Rýchlosť čítania 112,75 MB/s
Rýchlosť zápisu 97,6 MB/s
Procesor Marvell Armada-385

Využitie

Využitie Domáci
Vyhotovenie Desktop

Rozhraní

LAN 1 ×

Spotreba

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 225,5 mm
Výška 165 mm
Šírka 100 mm
Hmotnosť 0,88 kg
Kód:  FN143e1
Produktové číslo:  DS216j

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12