Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Inteligentné dátové úložiská (NAS) Synology

Banner Synology

Synology – inteligentné dátové úložiská NAS

Synology NAS (Network Attached Storage) sú inteligentné dátové úložiská pre domácnosti a firmy umožňujúce synchronizovať a centralizovať dáta zo všetkých zariadení v sieti na jedno bezpečné miesto. Vaše fotografie, videá a všetky ďalšie súbory uložené na NAS navyše zostávajú vo vašej sieti, a vy tak nemusíte platiť predplatné cloudových služieb, obávať sa výpadku služby, alebo úniku dát. Vyskúšajte automatické zálohovanie, zdieľanie a ďalšie funkcie inteligentných úložísk DS Synology.

Synology zálohovanie

Synology NAS – koniec stratených dát

Synology NAS umožňuje automatické zálohovanie vašich dát. S funkciou Drive pohodlne zálohujete dáta z počítača i Macu. Drive navyše ponúka aj obnovu predchádzajúcich verzií súborov a priame zdieľanie z počítača na počítač. Máte nepostrádateľné dáta, alebo rodinné momentky aj v telefóne? NAS Synology a služba Moments prinášajú automatické zálohovanie aj pre prenosné zariadenia s Androidom, či iOS.

Pohodlné streamovanie s využitím úložiska Synology

Synology umožňuje aj široké možnosti zdieľania. Multimediálny obsah z počítača, telefónu, alebo Smart TV vďaka inteligentnému úložisku Synology a službe Video Station už nemusíte na cieľové zariadenie kopírovať. Namiesto toho môžete médiá jednoducho streamovať pomocou dátového prúdu. Funkcia Video Station navyše dokáže aj dohľadať filmové plagáty, alebo stiahnuť titulky.

Možnosti streamovania NAS Synology
Dátové úložisko Synology a zdielanie

Zdieľajte zložky i súbory s NAS Synology

Inteligentné úložisko NAS Synology môžete využiť aj na zdieľanie dát s priateľmi či kolegami, ktorí nie sú vo vašej sieti. Ku zvolenej zložke alebo súboru vygenerujete odkaz, ktorý potom odošlete všetkým, s ktorými sa chcete podeliť. Odkaz môže slúžiť na prístup ku konkrétnej zložke, ale aj na nahrávanie dát priamo na NAS Synology. Správu prístupov a celého úložiska Synology potom zvládnete s jednoduchým nástrojom Synology Assistant.

Spresniť parametre
61 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07