Obnoviť stránku

Capital Sports Monstervest 20 kg

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Capital Sports Monstervest 20 kg

Chcete zlepšiť svoju fyzičku? S touto záťažovou vestou docielite väčšiu silu a vyššiu výdrž pri cvičení. Vesta má celkovú hmotnosť 20 kg. Súčasťou vesty je 20 samostatne vyberateľných kovových závaží a nylónový pás, vďaka ktorému je možné nastaviť vestu individuálne podľa telesných rozmerov. Vesta je vyplnená mäkkou výstužou na zaistenie príjemného pocitu pri nosení. Vysoká odolnosť voči vode a oderu.

Kľúčové vlastnosti

  • Hmotnosť 20 kg
  • 20 samostatne odnímateľných kovových závaží
  • Nastaviteľný nylónový pás
  • Mäkká výstuž
  • Nylonový materiál odolný voči vode a oderu

Top vlastnosti

Záťažová vesta má oproti klasickej veste na prednej aj zadnej strane vrecká na závažie. Do každého vrecka možno uložiť závažie cca s hmotnosťou 920 g. Úplnú voľnosť a pohodlie pri nosení zaručí nylónový pás opatrený rýchlouzáverom, ktorý sa prispôsobí individuálnym telesným rozmerom.

 

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ

Typ Závažie

Hmotnosť

Hmotnosť kusa 20 kg
Hmotnosť súpravy 20 kg
Kód:  SPTif1628
Produktové číslo:  4260435913184

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19