Obnoviť stránku

SENNHEISER

Sennheiser slúchadlá a mikrofón

Sennheiser vás obklopí dokonalým zvukom

Sennheiser je popredným svetovým výrobcom vysoko kvalitných audio produktov, ktorý už desiatky rokov definuje štandardy v oblasti audiotechniky. Sennheiser ponúka inovatívne riešenie, od profesionálnych mikrofónov až po prémiové slúchadlá, pre každého, kto hľadá ten najlepší možný posluchový zážitok. Už od svojho založenia v roku 1945 prináša Sennheiser dokonalý zvuk do vášho života, užite si ho aj vy.

Slúchadlá Sennheiser

Dokonalý zvuk aj dizajn s klasickými náhlavnými slúchadlami Sennheiser

Slúchadlá Sennheiser vám sprostredkujú dokonalý zvuk a maximálne pohodlie, či už sledujete film, počúvate obľúbenú hudbu, hráte hry alebo s nimi pracujete, a to aj ako profesionáli v oblasti hudby a zvuku. Modely Sennheiser ponúkajú potlačenie externého zvuku aj ochranu sluchu pred náhlymi akustickými nárazmi, a tak sú vhodné na použitie nielen vo veľmi hlučnom prostredí, ale takisto doma, kedy aj so slúchadlami na ušiach budete vedieť, či napríklad nezvoní domový zvonček alebo nereaguje opatrovateľka na ozvy dieťaťa. Ponúka však aj mnoho ďalších vlastností, každý si teda medzi nimi nájde svojho favorita.

Zažite absolútnu slobodu so slúchadlami Sennheiser True Wireless

True Wireless slúchadlá Sennheiser prinášajú úplnú slobodu a pohodlie bez akýchkoľvek káblov. Sennheiser pritom využíva svoje dlhoročné skúsenosti na to, aby zaistil, že aj tieto slúchadlá budú poskytovať mimoriadne čistý a detailný zvuk. Vďaka vstavaným mikrofónom s nimi môžete tiež pohodlne telefonovať. True Wireless slúchadlá Sennheiser Momentum ponúkajú aj mnoho ďalších inovatívnych funkcií. Patrí medzi ne reprodukcia veľmi vysokých kmitočtov, prenos zvuku BT Lossless, prijímanie signálu z jedného zdroja viacerými slúchadlami či automatické nastavenie počúvania podľa toho, kde sa nachádzate.

Sennheiser Momentum 4
Soundbar Sennheiser

Sennheiser ponúka aj ďalšiu audiotechniku

Nielen slúchadlá Sennheiser budú vašimi spoločníkmi vo svete audia. K slúchadlám využijete audiofilný slúchadlový zosilňovač a obľúbený film si užijete ešte viac vďaka soundbaru, ktorý realisticky vykreslí priestor 3D zvukom. Na spev, hudbu, konferencie a natáčanie vyvinul Sennheiser mikrofóny, ktoré zaznamenajú zvuk do posledného detailu. Osobitnou kapitolou je tiež firemné riešenie v podobe stropného, stolného aj bezdrôtového mikrofónu či inteligentnej kamery so vstavanými mikrofónmi a reproduktormi. A nechýba ani množstvo ďalšieho príslušenstva pre všetky tieto kategórie.

Spresniť parametre
115 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14