Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Sennheiser RS 175

4,7 48 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
206,90 €

Sennheiser RS 175

Vychutnajte si svoj obľúbený film, seriál, poprípade každodennú porciu muziky tak, ako nikdy predtým. Verte, že to, čo počujete, prekoná všetky vaše predchádzajúce predstavy. Bezdrôtový set Sennheiser RS 175 je navrhnutý, pre tých najnáročnejších zákazníkov.

Kľúčové vlastnosti

  • Výnimočná hudobná reprodukcia
  • Hlboké basy (funkcia dynamického posilnenia basov)
  • Priestorový zvuk (funkcia virtuálneho Surround)
  • Možnosť pripojiť digitálny aj analógový zdroj signálu (optický audio vstup a 3,5mm jack)
  • Revolučné dobíjanie batérií
  • Pohodlné slúchadlá aj pri dlhšom používaní, zabudované tlačidla na slúchadlách
  • Dosah signálu až 100 metrov
  • Vysielač umožňuje prevádzku až 2 slúchadiel HDR 175

Výnimočná hudobná reprodukcia bez kompromisov

Vnútri mušlí nájdete dva vysoko výkonné dynamické reproduktory. Tie sú opatrené silnými neodýmovými magnetmi. Spoločne dokážu reprodukovať aj ten najnepatrnejší zvuk, a to vrátane veľmi hlbokých basov. Nechýba ani funkcia dynamického posilnenia basov a funkcia virtuálneho surroundu. Vďaka nej sa môžete pri sledovaní filmov započúvať do úchvatného priestorového zvuku. Doslova rovnako ako by ste ho sledovali v kine.

Pokiaľ ide o technické riešenie ako také, set pozostáva zo slúchadiel a HDR 175 a vysielača TX 175. Tieto dve zariadenia medzi sebou komunikujú bezdrôtovo. Využívajú digitálneho signálu a najnovšieho systému nekomprimovaného prenosu dát. Vďaka tomu nestráca hudba pri prenose na svojej kvalite a vy si tak môžete vypočuť presne to, čo skladateľ, prípadne režisér chcel, aby ste počuli.

Dokonalé vo všetkých smeroch

Okrem výnimočnej hudobnej reprodukcie na vás čaká aj celá séria múdrých riešení v čele s revolučným nabíjaním batérií slúchadiel. Vnútri každej mušle nájdete jednu a každá vydrží až 18 hodín nepretržitého prehrávania. Potom potrebujú batérie dobiť. Skvelou správou je, že môžete zabudnúť na ich vyberanie, poprípade manipuláciu s nimi. Slúchadlá stačí iba položiť na vysielač TX 175, dobíjanie začne automaticky. Vždy keď práve nepočúvate, slúchadlá sa dobíjajú. Poteší aj pohodlný ergonomický dizajn umožňujúci jednoduché prispôsobenie každému poslucháčovi či integrované tlačidlá umiestnené na jednej mušli. V neposlednom rade oceníte i dosah vysielaného signálu až 100 metrov. Vašu každodennú nálož obľúbenej muziky si tak môžete vychutnať kdekoľvek po dome.

Doplňujúce informácie:

Odstup signál / šum: 85 dBA
Akustický tlak: 114 dB, (1 kHz, 1 Vrms)

Obsah balenia:
Slúchadlá HDR 175
Nabíjačka (zdroj) s redukciami pre viac krajín
Optický digitálny kábel
Signálny kábel
Vysielač TX 175
3,5mm / 6,3mm adaptér
AAA NiMH nabíjacie akumulátor 2 ×
Návod na obsluhu

Parametre a špecifikácia

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Nie

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm Jack, 6,3 mm Jack, Rádiofrekvenčné
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ovládaním hlasitosti

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 22 000 Hz

Batéria

Maximálna výdrž batérie 18 h
Nabíjanie akumulátora Bezdrôtové nabíjanie

Farba

Farba Čierna

Hmotnosť

Hmotnosť 310 g
Kód:  JM171l
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  508676
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06