Obnoviť stránku

Slúchadlá SENNHEISER

Slúchadlá Sennheiser – banner

Slúchadlá Sennheiser: Precíznosť v každej maličkosti

Nemecká rodinná firma Sennheiser vyrába špičkové slúchadlá a mikrofóny už s viac ako sedemdesiatročnou tradíciou. Spoločnosť Sennheiser je držiteľom množstva prevratných patentov a do sveta slúchadiel stále prináša mnoho inovácií. Vďaka tomu dnes majú jej produkty priaznivcov po celom svete. Slúchadlá Sennheiser vás oslovia prvotriednym zvukom a kvalitným spracovaním v každom detaile.

Bezdrôtové slúchadlá Sennheiser

Bezdrôtové slúchadlá Sennheiser

Bezdrôtové slúchadlá Sennheiser jednoducho prepojíte s telefónom alebo tabletom pomocou technológie Bluetooth. O niekoľkohodinové nepretržité počúvanie sa postará dlhá výdrž batérie. V počúvaní hudby môžete pokračovať aj v prípade jej vybitia, a to pripojením odnímateľného kábla, ktorý je súčasťou väčšiny modelov. Bezdrôtové slúchadlá Sennheiser disponujú aj funkciou NoiseGard, eliminujúcej hluk z okolia, ktorá vás nechá počúvať vašu obľúbenú hudbu bez rušenia.

Slúchadlá Sennheiser k počítaču

Slúchadlá Sennheiser skvele využijete pri domácom počúvaní, hraní na počítači, ale aj pri práci v kancelárii. Vždy vám doprajú maximálne pohodlie a jedinečnú reprodukciu zvuku. Vďaka náušníkom a náhlavným oblúkom, ktoré sú vystužené pamäťovou penou, vám dobre padnú, a ani pri dlhom používaní nebudú tlačiť. Jednostranné vyhotovenie kancelárskych slúchadiel Sennheiser vám umožní jedným uchom počúvať a druhé ucho nechá voľné na lepšiu komunikáciu s vaším okolím.

Slúchadlá k počítaču Sennheiser
Slúchadlá k televízoru Sennheiser

Slúchadlá Sennheiser k televízoru

Slúchadlá Sennheiser na počúvanie pri televízore vám umožnia sa naplno ponoriť do sledovania napínavého filmu, obľúbeného seriálu a z hudobného kanálu prenesú atmosféru živého koncertu až k vám domov. Dynamické reproduktory vnútri mušlí vám sprostredkujú hutné basy a vďaka nim budete zreteľne počuť aj ten najmenší zvuk či šeptavé dialógy. Slúchadlá Sennheiser prepojíte s televízorom aj bezdrôtovo a nemusíte sa pritom báť o ich predčasné vybitie – vydržia prehrávať až niekoľko hodín v kuse.

HiFi slúchadlá Sennheiser

HiFi slúchadlá Sennheiser ponúknu nielen neopozeraný dizajn, ale predovšetkým vysokokvalitný zvuk s výraznými basmi a výškami. Navyše, disponujú veľmi širokým frekvenčným rozsahom, ktorý zaisťuje dokonale čistý zvuk bez skreslenia. Vďaka veľkým náušníkom sa vám neotlačia uši, a vy si tak užijete hodiny počúvania bez nepríjemnej bolesti. HiFi slúchadlá Sennheiser sú určené ako domácim používateľom, ktorí si chcú vychutnať kvalitné a pohodové počúvanie so všetkou parádou, tak aj zvukárom.

HiFi slúchadlá Sennheiser
Herné slúchadlá Sennheiser

Herné slúchadlá Sennheiser

Vycibrený zvuk herných slúchadiel Sennheiser s dynamickými basmi a perfektnými výškami uspokojí aj náročných hráčov. Technológia Sennheiser Transducer dodáva herným slúchadlám jedinečné akustické vlastnosti, vďaka ktorým budete pri hraní počuť každý pohyb protihráča. Dobrá cirkulácia vzduchu v náušnikoch zaistí, že vaše uši nebudú ani po hodinách hrania prehriate a spotené. Na kvalitnú komunikáciu so spoluhráčmi sú herné slúchadlá Sennheiser vybavené mikrofónmi s redukciou okolitého šumu.

Športové slúchadlá Sennheiser

Nechajte sa poháňať energiou obľúbenej hudby so slúchadlami Sennheiser na šport, a podávajte tak najlepšie výkony pri tréningu. Ich jedinečný stereo zvuk vám umožní vychutnať si kvalitne reprodukovanú muziku všetkých žánrov. Športové slúchadlá Sennheiser vybočujú z rady aj rozšíreným frekvenčným spektrom, odolnými materiálmi a ergonomickou konštrukciou, ktorá ich udrží v ušiach za každých okolností. Nechýba ani kábel minimalizujúci zamotávanie, alebo antibakteriálne ušné adaptéry SteriTouch.

Športové slúchadlá Sennheiser
Príslušenstvo k slúchadlám Sennheiser

Príslušenstvo k slúchadlám Sennheiser

Umocnite váš zážitok z počúvania či hrania hier pomocou slúchadlových zosilňovačov Sennheiser. Ide o externú zvukovú kartu s možnosťou 3D alebo stereo posluchu – k nej je možné pripojiť slúchadlá, reproduktory, a prípadne aj mikrofón. Vďaka digitálnym zosilňovačom Sennheiser budete presne vedieť, odkiaľ zvuky v hre prichádzajú, a získate tak výhodu nad ostatnými hráčmi. Dizajn zosilňovačov Sennheiser je navyše ladený do štýlu herného príslušenstva a pomocou farebných LED svetiel navodí tú správnu hernú atmosféru.

Náhradné diely pre všetky slúchadlá Sennheiser

Spoločnosť Sennheiser k svojim slúchadlám ponúka aj veľké množstvo náhradných dielov, čím si zaisťuje jedinečnosť na trhu. Diely slúchadiel Sennheiser, ktoré sa najčastejšie opotrebujú bežným nosením, tak môžete kedykoľvek vymeniť za nové. Výrobca navyše ponúka náhradné diely nielen pre aktuálne slúchadlá na trhu, ale aj pre niekoľko rokov staré modely.

Náhradné diely pre slúchadlá Sennheiser
Spresniť parametre
94 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16