Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Rowenta

Užite si technológiu

Extra služby

Záruka 15-ročnej opraviteľnosti

Záruka 15-ročnej opraviteľnosti produktov za primeranú cenu

Nehádžte starý alebo rozbitý prístroj do koša. Pri väčšine výrobkov zaručuje Rowenta 15-ročnú opraviteľnosť, a to za primeranú cenu. Produkty sú vyrobené tak, aby prípadný servis bol čo najjednoduchší a najrýchlejší. Znižujeme množstvo elektroodpadu, a okrem prírody šetríme aj vašu peňaženku. Po svete navyše nájdete viac ako 6 200 autorizovaných servisov.

Nadštandardný servis

Rowenta sa postará – nadštandardný servis pre váš vysávač

Rowenta sa postará je nadštandardná bezplatná služba, ktorá je tu preto, aby vám poradila s nastavením, obsluhou a údržbou vysávača. V prípade potreby navyše zaistí aj jeho profesionálny servis a počas záručnej doby vám zapožičia náhradný vysávač úplne zadarmo. Akcia sa vzťahuje na vybrané modely vysávačov Rowenta.

Kľúčové hodnoty značky Rowenta

Inovácia

Inovácie

Rowenta prináša inovácie, ktoré majú zmysel – samoostriace čepele v zastrihávačoch, integrovaný laser v tele robotického vysávača a mnoho ďalších.

Udržateľnosť

Udržateľnosť

Viac ako 90 % výrobkov Rowenta je možné 15 rokov od predaja jednoducho opraviť. Zaobstarajte si produkty, ktoré vám vydržia dlhé roky.

Efektivita

Efektivita

S produktmi Rowenta bude váš život skutočne ľahký. Napríklad vďaka ohybnému kĺbu FLEX pri vysávačoch sa už nemusíte pri upratovaní zohýnať.

Technológia Dynamic Motion poskytuje úplnú slobodu pohybu a podporu na dynamické zmeny pohybu

Technológia

Motory vysávačov Rowenta patria medzi najúspornejšie na trhu, ale zároveň sú aj jedny z najsilnejších a najtichších.

Zobraziť viac
Spresniť parametre
290 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18