Obnoviť stránku

Fény Rowenta

Fény na vlasy Rowenta

Fény na vlasy Rowenta

Doprajte si s fénmi na vlasy Rowenta sušenie vlasov v profesionálnej kvalite. Vďaka viac ako 100-ročnej histórii značky a inovatívnemu prístupu sú fény na vlasy Rowenta mimoriadne kvalitné a funkčné. Fény Rowenta vám vlasy nielen vysušia, ale vďaka precíznym koncentrátorom a difuzérom vám pomôžu aj s úpravou účesu. Fén na vlasy Rowenta Ultimate Experience Scalp Care ponúka lepší zážitok pri sušení vlasov doplnený o jemnú masáž pokožky hlavy, aby boli vaše vlasy krásne a dostali potrebnú revitalizačnú starostlivosť. Fén na vlasy Rowenta Studio Dry Glow ponúka dokonalú kombináciu rýchleho sušenia a úžasného štýlu. Fén Rowenta Powerline bol navrhnutý tak, aby vás vyslal do sveta v tej najlepšej forme, s dávkou sebavedomia a lesklými vlasmi, za ktorými sa budú ľudia otáčať. Fén Rowenta Ultimate Experience Maestria vybavený nano digitálnym bezkefovým motorom kombinuje elegantný dizajn, ľahkú konštrukciu a ionizačnú technológiu Air-to-care, ktorá navracia vlasom rovnováhu stratenú umývaním a zabraňuje tak ich poškodeniu.

Klasické fény na vlasy Rowenta

Klasické fény Rowenta

V ponuke nielen klasických fénov Rowenta nájdete ľahké a tiché profesionálne modely s digitálnym bezkefovým motorom a dlhou 1,8 m šnúrou, najtichšie fény na vlasy na trhu, Premium Care modely obohatené starostlivosťou s keratínom a arganovým olejom s automatickým nastavením teploty a prúdu vzduchu tak, aby sa vlasy neničili.

Fény Rowenta s ionizátorom

Fény Rowenta vybavené ionizátorom uvoľňujú milióny záporne nabitých iónov, ktoré zabraňujú štiepeniu a krepovateniu vlasov. Ióny rozstrapkaný povrch vlasov uzatvárajú, uhladzujú a tým im dodávajú oslňujúci lesk a hebkosť na dotyk. Navyše napomáhajú vlasy hydratovať, takže sa vlasy pri vysúšaní neničia a výsledný účes si dlhšie udrží svoj tvar, pretože nemá tendenciu viazať vzdušnú vlhkosť a strácať objem.

Fény na vlasy Rowenta s ionizátorem
Fény na vlasy Rowenta s difuzérem

Fény Rowenta s difuzérom

Fény Rowenta s difuzérom sú ideálne na tvorbu objemných účesov alebo tvarovanie vlnitých vlasov. Vďaka špeciálnemu nadstavcu a správnej technike vysúšania docielite prirodzené vlny bez poškodzovania vlasov. Fén na vlasy Rowenta s difuzérom vám umožní ľahko experimentovať s účesmi. Rowenta ponúka aj aktívne difuzéry, ktoré poskytujú príjemnú masáž hlavy, stimulujú krvný obeh a tým aj výživu vlasov, čo prispieva k zrýchleniu rastu a zvýšeniu lesku vlasov.

Profesionálne fény na vlasy Rowenta

Profesionálne fény Rowenta sú určené na najnáročnejšie každodenné použitie. Sú vybavené všetkými potrebnými technológiami pre lesk a zdravie vlasov, ako je ionizátor alebo nastavenie teploty a rýchlosti prúdenia vzduchu senzormi. Vybavené sú hlavne odolným a výkonným AC motorom, ktorý má až 3× dlhšiu životnosť a zaistí rýchlejšie vysúšanie (ale zároveň vlasy vďaka keramickej mriežke nepresuší). AC motory sú vhodné pre ženy, ktoré chcú vlasy tvarovať pomocou okrúhlej kefy, ako to robí profesionálny kaderník. Majú úzke koncentrátory, ktoré po priložení ku kefe perfektne tvarujú prameň po prameni a docielia luxusný vzhľad. Dokonalý vlasový styling zvládnete kedykoľvek v pohodlí domova s exkluzívnym radom Rowenta Ultimate Experience. Fén na vlasy Rowenta s digitálnym motorom je ako mať doma špičkového profesionála, ktorý vám pomôže šetrne upraviť vlasy.

Profesionálne fény na vlasy Rowenta
Cestovné fény na vlasy Rowenta

Cestovné fény Rowenta

Cestovné fény na vlasy Rowenta sú typické malými rozmermi a nižšou hmotnosťou, vďaka čomu sa vojdú do každého cestovného kufra alebo športovej tašky. Vybrané modely sú vybavené aj sklopnou rukoväťou, takže zaberú ešte menej priestoru.

Spresniť parametre
34 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17