Obnoviť stránku

Kulmofény Rowenta

Kulmofény Rowenta

Kulmofény Rowenta

Chcete ušetriť čas pri vytváraní objemných účesov a zároveň urobiť niečo pre svoje vlasy? Skúste kulmofén priamo od najpovolanejšieho experta na kulmofény, absolútnej jednotky na trhu, nemeckej značky Rowenta. V jednom tele nahradí fén a okrúhlu kefu. Vďaka špeciálnemu vyživujúcemu povrchu s keratínom a arganovým olejom, prírodným štetinám a dvojitému ionizačnému efektu získajú vaše vlasy neprekonateľný lesk a hebkosť. S kulmofénom Rowenta v priebehu okamihu vytvoríte profesionálny účes ako od kaderníka. Kulmofén Rowenta odporúčame na polodlhé a dlhé vlasy.

Rotačné kulmofény Rowenta

Rotačné kulmofény Rowenta

Rotačné kulmofény Rowenta automaticky rotujú hlavou kulmofénu na jednu alebo na druhú stranu, podľa vášho želania. Tým uľahčujú tvarovanie účesu do veľkých vĺn, podtáčanie končekov na výsledný živý vzhľad, uhladzujú vlasy a zamedzujú krepovateniu vlasov. Po novom majú užšie telo a väčšie tlačidlá rotácie, takže sa pohodlne používajú aj s menšou rukou. Rowenta myslí aj na dlhšiu životnosť kulmofénov. Preto sú vybavené ochrannými krytmi kief a odnímateľnou zadnou mriežkou na jednoduché čistenie. Vybrané kefy majú aj vymeniteľné hlavice s rôznymi priemermi, väčší priemer pre dlhé vlasy, menší pre polodlhé a na tvarovanie ofiny a vlasov okolo tváre. Kulmofén Rowenta Premium Care má navyše prírodné štetiny a ošetrujúci povrch s kašmírovým keratínom a arganovým olejom na podporu zdravého lesku vlasov. Integrovaná iónová technológia kulmofénu Rowenta Ultimate Experience odstraňuje statickú elektrinu a účinne zabraňuje krepovateniu vlasov, vďaka čomu je úprava účesu oveľa ľahšia a vlasy sú navyše obohatené o žiarivý lesk.

Statické kulmofény Rowenta

Statické kulmofény Rowenta prinášajú širokú škálu štýlových účesov a rýchle výsledky podľa vašich potrieb. S teplovzdušnou kefou Rowenta for Elite môžete vďaka 3 nadstavcom ľahko dosiahnuť rôzne účesy. Keratínový a turmalínový povrch kulmy dodáva vlasom žiarivý lesk a pôsobí proti krepovateniu. Okrúhla kefa kulmofénu podtočí a dodá objem, žehliaci nadstavec vlasy uhladí bez straty objemu a koncentrátor vysúša a tvaruje. Užite si súčasné vysúšanie a styling, ktoré šetria čas so statickými kulmofénmi Rowenta.

Statické kulmofény Rowenta
Spresniť parametre
22 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11