Obnoviť stránku

RODE

RODE mikrofón

RODE – špičkové audio vybavenie pre vášnivých tvorcov

Spoločnosť RODE je globálnym lídrom v oblasti audio technológií s centrálou v Sydney, kde na produktoch pracuje viac ako 450 vysoko kvalifikovaných odborníkov. Ich víziou je sprístupniť špičkový zvuk a technológie všetkým od veľkých filmových štúdií a tvorcov cez domáce štúdiá až po podcastových a herných nadšencov. S trvalým odhodlaním, posadnutosťou kvalitou, vášňou pre inovácie a finančnou dostupnosťou sa tak RODE stal prvou voľbou novej generácie tvorcov naprieč odvetviami, ktorých hlas a víziu teraz zosilňuje. Staňte sa súčasťou audio revolúcie s kvalitnými produktmi RODE.

RODE mikrofón

Mikrofóny RODE nadchnú začínajúcich aj profi kreatívcov

Mikrofóny RODE si získali legendárny status medzi zvukármi a nahrávačmi, a to predovšetkým vďaka inovatívnym a cenovo dostupným bezdrôtovým systémom aj radu príslušenstva. V ponuke nájdete mikrofóny k mobilu, tabletu aj PC, ale aj mikrofóny na profi nahrávanie, natáčanie a spev, či už máte štúdiový alebo živý vstup. Za zmienku stojí mikrofón RODE Wireless GO II s patentovanou technológiou, ktorý je ultrakompaktným a diskrétnym parťákom, ale aj kvalitným profesionálom pri vytváraní akéhokoľvek obsahu.

Príslušenstvo k mikrofónu RODE pre každú príležitosť

Spoločnosť RODE ponúka obsiahle portfólio príslušenstva k mikrofónu, ktoré poskytne skvelý používateľský komfort a profesionálny výsledok, či už ste herný streamer alebo filmový tvorca. Čakajú na vás prémiové otočné ramená k stolu, teleskopické tyče, statívy, ručné držiaky aj odpružené držiaky na upevnenie na stojany. Medzi príslušenstvom k mikrofónom RODE potom nájdete aj protiveterné ochrany, dobíjacie stanice, klipy na revolučné mikrofóny RODE Wirelles GO a ďalšie nevyhnutné vybavenie.

RODE príslušenstvo k mikrofónu
RODECaster Pro

Ďalšie audio príslušenstvo RODE

Ak sa pohybujete vo svete audio produkcie, nezaobídete sa bez ďalšieho príslušenstva, ako sú audio a dátové káble RODE, konektory, redukcie či externé zvukové karty. Spoločnosť je poprednou voľbou mladej generácie streamerov, podcasterov, hudobníkov a iných tvorcov aj vďaka najvýkonnejšiemu all-in-one MIDI kontroléru RODECaster Pro, ktorý vašu tvorbu posunie o poriadny kus dopredu. Zavítajte do sveta revolučného vybavenia a dajte o sebe vedieť tým najlepším spôsobom.

Spresniť parametre
165 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13