Obnoviť stránku

RODE NT-USB Mini

4,7 29 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
99,90 €

RODE NT-USB Mini

Kvalitný štúdiový zvuk na kompaktnej USB platforme 

Kondenzátorový mikrofón RODE NT-USB Mini využijú streameri, muzikanti a hráči PC hier, ktorí potrebujú kvalitný mikrofón. Kardioidný mikrofón presne zameria hlas a tlmí zvuky z okolia. RODE NT-USB Mini bol vyrobený tak, aby presne zachytil monológy, dialógy, vokály aj zvuky hudobných nástrojov – jehopoužitie je všestranné. Mikrofón RODE disponuje pop filtrom a USB-C portom na pripojenie k počítaču. S jack konektorom môžete nahrávať svoje audio. Magnetický stojan zmierňuje nárazy a je možné ho otáčať o 360 stupňov. RODE navyše ponúka štúdiový zosilňovač pre slúchadlá umožňujúce odstrániť rušivú ozvenu v nahrávke. Nastavenie a používanie mikrofónu RODE je veľmi jednoduché.

Kľúčové vlastnosti mikrofónu RODE NT-USB Mini

  • Mikrofón RODE NT-USB Mini je ideálny pre hudobníkov aj streamerov
  • Kardioidná charakteristika zameria zdroj zvuku
  • Možnosť prepojenia s PC cez USB kábel
  • Disponuje 3,5 mm jack konektorom
  • Integrovaný pop filter vylepší zvuk nahrávky
  • K stolu upevníte RODE mikrofón magnetickým stojanom
  • K dispozícii výkonný softvér na podcasting RODE Connect
  • Vstavané digitálne spracovanie signálu - šumová brána, kompresor, APHEX ® Aural Exciter ™ a Big Bottom ™
  • Integrovaný 360-stupňový otočný držiak
  • Súčasťou je odnímateľný magnetický stolný stojan
  • Slúchadlový zosilňovač štúdiovej kvality
  • Odolná konštrukcia z ocele a vystuženej nylonovej živice

Štýlové a kompaktné vyhotovenie

Na pracovnom stole vám mikrofón RODE NT-USB Mini ťažko zaberie nejaké miesto. Štýlové a kompaktné vyhotovenie s rozmermi 141 × 89 mm vyzerá skvele. A je jedno, či budete mať mikrofón RODE NT-USB Mini položený na stole, alebo uchytený v ramene pre mikrofón. Vďaka konštrukcii z odolnej ocele a výstuhe z nylonovej živice sa môžete spoľahnúť na to, že zvládnete intenzívne nahrávanie kdekoľveka kedykoľvek.

Mikrofón RODE NT-USB Mini sa vám prispôsobí

Používajte mikrofón RODE NT-USB Mini ako chcete. Súčasťou mikrofónu je totiž odnímateľný magnetický stolný stojan. Ten poskytne mikrofónu stabilnú základňu na pracovnom stole. Avšak po jej zložení je možné mikrofón RODE NT-USB Mini umiestniť na mikrofónový stojan alebo na štúdiové rameno. 360-stupňový výkyvný držiak vám navyše dovolí umiestniť mikrofón tak, aby ste dosiahli čonajlepší záznam zvukovej stopy.

Jednoduché používanie so softvérom RODE Connect

Pokiaľ budete chcieť využívať mikrofón RODE NT-USB Mini na podcasting, bezpochyby oceníte aplikáciu RODE Connect. Ide o softvérové riešenie ideálne práve na podcasting a živé vysielanie. V aplikácii budete mať prístup k vstavanému kompresoru, šumovej bráne aj procesorom APHEX Aural Exciter a Big Bottom. Navyše môžete pripojiť až štyri mikrofóny RODE NT-USB Mini k jednému PC alebo Mac. V aplikácii RODE Connect na vás čaká intuitívne a plne funkčné nahrávacie rozhranie, virtuálne kanály na pripojenie ďalších hostí aj automatický mix-mínus na každom kanáli. Na svoje si však prídu aj streameri a hráči, ktorí budú mať rýchle možnosti na prispôsobenie zvuku.

Jednoduché aktualizácie mikrofónu RODE NT-USB Mini cez aplikáciu

Pokiaľ pripojíte mikrofón RODE NT-USB Mini k svojmu PC cez USB, môžete firmvér aktualizovať prostredníctvom aplikácie RODE Central. V aplikácii následne uvidíte výzvu na povolenie aktualizácie firmvéru mikrofónu. Toto riešenie nie je možné pre aplikáciu RODE Central v mobilnom telefóne.


Parametre a špecifikácia

Charakteristika mikrofónu

Zásada Kondenzátorový (elektretový)
Smerová charakteristika Smerový (kardioida)
Typ mikrofónu Stolný
Frekvencia od 20 Hz
Frekvencia do 20 000 Hz
Maximálna vzorkovacia frekvencia prevodníka 48 kHz
Maximálna bitová hĺbka prevodníka 24 bit

Pripojenie

Pripojenie USB

Vlastnosti

Vlastnosti Slúchadlový výstup
Súčasť balenia Pop filter

Rozmery

Šírka 54,5 mm
Výška 141,9 mm
Hĺbka 89,3 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 585 g
Kód:  ROD009i1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  NT-USB Mini
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08