Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

RODE SmartLav+

4,7 76 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -3 %
61,90 € 63,90 €

RODE SmartLav+

Miniatúrny klopový mikrofón vhodný na vysielanie

Chcete si zaobstarať nenápadný klopový mikrofón, ktorý je malý, ľahký a zachytáva zvuk zo všetkých smerov? RODE SmartLav+ je navrhnutý priamo na použitie v rozhlase, televízii i filme, a to hlavne vďaka vysokej broadcastovej kvalite záznamu. RODE SmartLav+ je diskrétny klopový mikrofón, ku ktorému už nie je potrebné dokupovať žiadne ďalšie súčasti, ale môžete ho rovno začať používať. Sprevádzkovanie mikrofónu RODE SmartLav+ je veľmi jednoduché. Klopový mikrofón stačí umiestniť na požadované miesto, pripojiť konektor do smartfónu alebo tabletu, zapnúť aplikáciu RODE Rec (alebo inú audio aplikáciu podľa vášho výberu) a začať nahrávať.

Klopový mikrofón RODE SmartLav+ a jeho kľúčové vlastnosti

  • Mikrofón s konektorom TRRS s broadcastovou kvalitou zvuku
  • Klopový mikrofón s všesmerovou charakteristikou
  • RODE SmartLav+ vyniká malými rozmermi a nízkou hmotnosťou
  • Kompatibilný s iOS a Android
  • Dodávané s penovým filtrom, klipom na uchytenie a puzdrom
  • Tienený kábel vystužený kevlar s dĺžkou 1,2 m

Všesmerová charakteristika

Mini mikrofón RODE SmartLav+ spoľahlivo a kvalitne zachytí zvuk zo všetkých strán vďaka použitej všesmerovej kondenzátorovej kapsuli. K mikrofónu RODE obdržíte penový popfilter, ktorý odstraňuje nárazy vetra aj razené hlásky (tvrdé b, t, p). Samozrejmosťou je praktický klip na uchytenie mikrofónu a vedenie kábla. 1,2 m dlhý kábel poskytuje dostatočnú flexibilitu a vďaka kevlarovému vystuženiu má vysokú odolnosť. Mini mikrofón RODE SmartLav+ spolupracujem s ľubovoľnou audio aplikáciou, ktorá si vie poradiť so spracovaním signálu z pripojeného headset konektora. Najlepšie však funguje s aplikáciou RODE Rec. V nej nájdete široké spektrum ekvalizačných presetov alebo možnosť priameho zdieľania a publikovania nahraných súborov na SoundCloud a Dropbox.

Parametre a špecifikácia

Charakteristika mikrofónu

Zásada Kondenzátorový (elektretový)
Smerová charakteristika Všesmerový
Typ mikrofónu Chlopňový
Frekvencia od 60 Hz
Frekvencia do 18 000 Hz
Impedancia 3 000 Ohm
Citlivosť -35 dB

Pripojenie

Pripojenie 3,5 mm Jack
Dĺžka kábla 1,18 m

Vlastnosti

Súčasť balenia Ochrana proti vetru ("vinšus")
Vhodné pre Mluvené slovo

Rozmery

Šírka 4,5 mm
Výška 4,5 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 6 g
Kód:  ROD007a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  MROD264
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13