Obnoviť stránku

Niceboy STREAM PRO

3,8 77 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
49,90 €

Niceboy STREAM PRO

Gradient selector

audio

video

smart

gaming

konferencia

Niceboy

Webkamera

Niceboy STREAM PRO

Webkamera Niceboy STREAM PRO vám umožní streamovanie videa vo Full HD rozlíšení (1 920 × 1 080 px) pri 30 snímkach za sekundu. Webkamera ponúka široký 90° uhol záberu, svetelnosť f/1,8 aj automatické ostrenie. Inteligentná funkcia korekcie svetla prispôsobí obraz okolitým podmienkam. K dispozícii sú aj integrované mikrofóny pre bezproblémovú online komunikáciu. Pomocou držiaka pripevníte webkameru Niceboy STREAM PRO na hranu monitora, ale je možné ju tiež postaviť na akúkoľvek rovnú plochu. Samozrejmosťou je funkcia Plug & Play, vďaka ktorej je možné webkameru Niceboy STREAM PRO ľahko a rýchlo prepojiť s vašim počítačom alebo Android TV.

Webkamera Niceboy STREAM PRE


Webkamera Niceboy STREAM PRE

Jednoduché nastavenie webkamery Niceboy STREAM PRO

Pri používaní webkamery Niceboy STREAM PRO oceníte jej jednoduchú inštaláciu a používanie. Vďaka efektívne riešenej konštrukcii je možné kameru počas krátkej chvíle pripevniť na monitor či akúkoľvek rovnú plochu. Webkamera je kompatibilná s USB 2.0 rozhraním a vďaka 90° uhlu záberu si Niceboy STREAM PRO s každou každou scénou.

Webkamera Niceboy STREAM PRE

Full HD rozlíšenie pre vysokú kvalitu záznamu

Webkamera Niceboy STREAM PRO disponuje skleneným objektívom s Full HD rozlíšením pri 3 snímkach za sekundu. Vďaka tomu precízne zachytí všetky detaily a sprostredkuje obraz v jasných a prirodzených farbách. S webkamerou Niceboy STREAM PRO si užijete pohodlné streamovanie so záznamom vo vysokej kvalite.

Autofocus a korekcia svetla zaistí kvalitný obraz v každej situácii

Webkamera Niceboy STREAM PRO je vybavená funkciou autofocus a korekciou svetla, vďaka čomu dokonale prispôsobí obraz okolitým podmienkam. Môžete tak bez problémov robiť záznam pri tlmenom osvetlení či plnom svetle. Objektív webkamery Niceboy STREAM PRO ponúka svetelnosť f/1.8, ktorá je zárukou vysoko kvalitného obrazu v každej situácii.

Webkamera Niceboy STREAM PRE
Webkamera Niceboy STREAM PRE

Automatické ostrenie

Webkamera Niceboy STREAM PRO disponuje funkciou automatického ostrenia, vďaka čomu sa dokonale prispôsobí danej scéne a automaticky vyberie ideálne zaostrenie. Prenášaný obraz tak bude jasný a čistý.

Webkamera Niceboy STREAM PRE

Integrovaný mikrofón sa postará o kvalitný prenos zvuku

Vďaka zabudovaným mikrofónom vám webkamera Niceboy STREAM PRO poskytne zvukovú stopu vo vysokej kvalite. Príslušenstvo je uložené v tele webkamery, takže bude online prenos komfortný a bezproblémový.

Video changer

Vložte iba ID videa napr. t1DueZkQc1I

Zmeniť video

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920 × 1080 px)

Vlastnosti

Vlastnosti Vstavaný mikrofón, Stereo (viac ako 1 mikrofón), Autentické ostrenie (autofocus), Korekcia pri slabom osvetlení
Zorný uhol 90 °
Clona 1,8

Rozmery a hmotnosť

Šírka 11,9 cm
Výška 2,7 cm
Hĺbka 7,5 cm
Hmotnosť 56 g

Farba

Farba Čierna

Podporované OS

Podporovaný operačný systém Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows XP, Mac OS

Umiestnenie

Prichytenie Na klip
Kód:  NCB090a2
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  stream-pro
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19