Obnoviť stránku

Niceboy STREAM

3,9 51 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
22,90 €

Niceboy STREAM

Gradient selector

audio

video

smart

gaming

konferencia

Niceboy

Webkamera

Niceboy STREAM

Cenovo dostupná webkamera Niceboy STREAM umožňuje streamovanie videa v HD rozlíšení (1 280 × 720 px) pri 30 snímkach za sekundu. Objektív ponúka široký 90° uhol záberu či svetelnosť f/2,2, zatiaľ čo kvalitný CMOS senzor je zárukou jasných a prirodzených farieb. Integrovaný mikrofón s pokročilým potlačením šumu zaistí bezproblémovú online komunikáciu. Pomocou držiaka pripevníte webkameru Niceboy STREAM na hranu monitora, prípadne ju je možné tiež postaviť na akúkoľvek rovnú plochu. Samozrejmosťou je inštalácia Plug & Play, teda nie je potrebné inštalovať ovládače a kameru stačí pomocou dodávaného USB 2.0 kábla prepojiť s vašim počítačom alebo Android TV.

Webkamera Niceboy STREAM
Webkamera Niceboy STREAM

Jednoduchá inštalácia webkamery Niceboy STREAM

Webkamera Niceboy STREAM vás poteší ľahkým uchytením. Pomocou praktického klipsu ju možno jednoducho umiestniť na monitor či postaviť na ľubovoľnú plochu a počas chvíle môžete začať streamovať. Webkamera je typu Plug & Play, takže po jej pripojení nie sú potrebné žiadne ďalšie inštalácie.

Webkamera Niceboy STREAM

Kvalitný a plynulý obraz webkamery Niceboy STREAM

Pri používaní webkamery Niceboy STREAM oceníte obraz v HD rozlíšeníVďaka zabudovanému HD CMOS senzoru vám webkamera poskytne kvalitný obraz s jasnými detailmi a prirodzenými farbami. Plynulosť je zaistená zo snímkovej frekvencie 30 FPS.

Široký uhol záberu pre kvalitný obraz

Vďaka 90° zornému poľu dokáže webkamera Niceboy STREAM zachytiť veľmi široký uhol obrazu. Webkamera disponuje svetelnosťou f/2.2, ktorá zaistí kvalitný obraz a precízne obmedzenie šumu. Nahrávaný záznam tak bude veľmi kvalitný a zvuk dokonale zreteľný.

Webkamera Niceboy STREAM
Webkamera Niceboy STREAM


Integrovaný mikrofón kamery Niceboy STREAM

Webkamera Niceboy STREAM je vybavená zabudovaným mikrofónom s potlačením šumu, ktorý sa postará o čistý prenos zvuku. Pre kvalitné streamovanie tak nebudete potrebovať žiadne ďalšie externé zariadenia. Webkamera podporuje rozhranie USB 2.0.

Video changer

Vložte iba ID videa napr. t1DueZkQc1I

Zmeniť video

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa HD (1280 × 720 px)

Vlastnosti

Vlastnosti Vstavaný mikrofón, Redukcia okolitého ruchu
Zorný uhol 90 °
Clona 2,2

Rozmery a hmotnosť

Šírka 8 cm
Výška 2,4 cm
Hĺbka 3,3 cm
Hmotnosť 96 g

Farba

Farba Čierna

Podporované OS

Podporovaný operačný systém Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows XP, Mac OS

Umiestnenie

Prichytenie Na klip
Kód:  NCB090a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  stream
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17