Obnoviť stránku

Niceboy ION Home Security Camera

4,8 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -8 %
46,90 € 50,90 €

Niceboy ION Home Security Camera

Ip vnútorná kamera

Niceboy ION Home Security Camera

Majte svoju domácnosť s vnútornou kamerou Niceboy ION Home Security Camera vždy pod kontrolou. Kamera sníma obraz v kvalite FullHD a vyniká rotačným mechanizmom. Pokryje tak celý sledovaný priestor. Kameru môžete jednoducho ovládať pomocou aplikácie Niceboy ION, ktorá vám umožní sledovanie videí v reálnom čase alebo si ich môžete spätne pustiť. Kamere nechýba tiež inteligentný senzor na detekciu pohybu a možnosťprivátneho módu.

IP kamera Niceboy ION Home Security Camera

Zmeniť video

Vložte iba ID videa napr. L7F5B5PRkBk

Zmeniť video

Kamera Niceboy ION Home Security Camera s rotačným mechanizmom

Vnútorná kamera Niceboy ION Home Security Camera dokáže snímať obraz vo vysokej kvalite FullHD (1920x1080p). Záznam tak bude nahraný v čo najmenšom detaile. Kamera vyniká rotačným mechanizmom, vďaka čomu si môžete užiť široký záber, a to horizontálne 355° a vertikálne 90°. Pokryje tak celý sledovaný priestor. Odhalí včas nebezpečenstvo!

IP kamera Niceboy ION Home Security Camera

Inteligentný senzor na detekciu pohybu

Kamera Niceboy ION Home Security Camera má inteligentný senzor na detekciu pohybu, vďaka čomu pri narušení spustí záznam a okamžite vám ho odošle na váš mobilný telefón. To všetko prostredníctvom aplikácie Niceboy ION, ktorú si bezplatne stiahnete.

IP kamera Niceboy ION Home Security Camera
IP kamera Niceboy ION Home Security Camera

Podpora Google Assistant

Kameru Niceboy ION Home Security Camera môžete pohodlne ovládať hlasom prostredníctvom Google Assistant.

IP kamera Niceboy ION Home Security Camera

Napájanie

Kameru Niceboy je možné napájať cez napájací adaptér, ktorý je súčasťou balenia.

IP kamera Niceboy ION Home Security Camera

Privátny mód


V prípade potreby môžete pri kamere Niceboy ION Home Security Camera zapnúť privátny mód, ktorý vypne všetky funkcie okrem napájania.

Ovládajte kameru Niceboy ION Home Security Camera pomocou aplikácie Niceboy ION

Ovládanie vnútornej kamery Niceboy ION Home Security Camera je úplne jednoduché a intuitívne. Jednoducho si stiahnete aplikáciu Niceboy ION, ktorá je úplne bezplatná. Následne môžete kameru začať používať. Aplikácia je zároveň v slovenskom jazyku, takže bude ovládanie úplná hračka. Aplikácia ponúka možnosť ovládania kamery, sledovanie v reálnom čase či sledovanie záznamov spätne. V prípade, že kamera vyhodnotí nejakúnezvyčajnú či nebezpečnú situáciu, zašle vám upozornenie priamo do aplikácie. Vďaka tomu si hneď všimnete, že sa u vás doma niečo deje. Môžete si v nej taktiež nastaviť časové plány či možné scenáre, podľa ktorých sa bude kamera Niceboy riadiť.

IP kamera Niceboy ION Home Security Camera
IP kamera Niceboy ION Home Security Camera

Zabudovaný mikrofón a reproduktor

Kamera Niceboy ION Home Security Camera má k dispozícii zabudovaný mikrofón aj reproduktor. Vďaka tomu môžete komunikovať so svojou rodinou. V prípade, že uvidíte v domácnosti niečo nezvyčajné, môžete sa dotyčnej osobe prostredníctvom kamery ozvať. Rovnako tak ľahko môžete kontrolovať domácich miláčikov. Stačí si otvoriť aplikáciu a začať do telefónu hovoriť. Reproduktor v kamere potom hlas prehrá vašim blízkym.

Pokročilá technológia pre nočné videnie

Vašu domácnosť môžete sledovať cez deň aj v noci. Kamera Niceboy ION Home Security Camera je totiž vybavená špeciálnou technológiou na nočné videnie s dosahom až 10 metrov. Všetko tak budete mať pod kontrolou aj počas nočných hodín. Ani zhasnuté svetlá nie sú prekážkou na to, aby kamera zaznamenala pohyb.

IP kamera Niceboy ION Home Security Camera

Jednoduché ovládanie kamery Niceboy ION Home Security Camera

Kameru Niceboy ION Home Security Camera si obľúbite nielen pre jej funkcie, ale aj pre jej jednoduché ovládanie a používanie. Stačí ju pripojiť k internetu, a to bezdrôtovo pomocou WiFi a následne si stiahnuť aplikáciu Niceboy ION. Behom chvíľky v aplikácii nastavíte všetko potrebné a uvediete kameru do prevádzky. Kameru je potrebné zapojiť do siete pomocou priloženého adaptéra. Z neho následne kamera čerpá všetku energiu.Záznamy si môžete ukladať na pamäťovú kartu s kapacitou 128 GB, prípadne využiť platené cloudové úložisko s podporou šifrovania dát.

IP kamera Niceboy ION Home Security Camera
Niceboy ION

Značka Niceboy je stálicou na trhu dostupnej spotrebnej elektroniky už od roku 2016. V roku 2021 uviedla rad šikovných domácich spotrebičov Niceboy ION, ktorá doplní vašu múdru domácnosť. V sortimente Niceboy ION nájdete robotické vysávače, zubné kefky, osvetlenie a ďalšie.

Stiahnite si aplikáciu Niceboy ION

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Pripojenie WiFi 2,4 GHz

Konektivita

Podporované OS Android, Windows, iOS
Hlasoví asistenti Google Assistant
Napájanie Do siete

Vlastnosti

Použitie Vnútorná
Rotácia Motorická
Ďalšie funkcie Rotácia
Detekcia Pohybu, Zvuku
Zvuk Vstavaný mikrofón, Vstavaný reproduktor, Obojsmerný zvuk

Video

Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Zorný uhol 355 °
Kompresia videa H.264

Vstupy a výstupy

Rozhraní MicroSD/SDHC slot, WiFi, Podpora mobilného pripojenia
Slot na pamäťovú kartu MicroSD
Max. veľkosť SD karty 128 GB

Rozmery

Šírka 120 mm
Výška 70 mm
Hĺbka 70 mm

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Využitie

Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  NCB23_001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  home-camera
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04