Obnoviť stránku

Smart kamery

Smart kamery zlepšujú zabezpečenie vášho domu či pozemku. Umožňujú streamovanie videa v reálnom čase najčastejšie cez inteligentný mobil a upozorňujú notifikáciami na akýkoľvek pohyb. Zaujímavými produktmi sú aj termokamery na odhalenie úniku tepla či digitálne dverové priezory. Prečítajte si viac.

Pokračovať
Spresniť parametre
264 položiek
Seek Thermal RevealPRO Fast Frame - Termokamera
Seek Thermal RevealPRO Fast Frame
5
743,90 €
Rozbalené
Termokamera pre mobilný telefón

Smart kamery

Milovníci adrenalínu majú v obľube outdoorové kamery, ktoré dokonale zaznamenajú každú ich jazdu. Akčné kamery spadajú do kategórie wearables, možno ich teda nejakým spôsobom pripevniť na oblečenie, prilbu či ďalšie miesta. Vďaka tomu, že budete mať napríklad kameru na helme, vám zostanú voľné ruky a vy sa môžete sústrediť len na svoju jazdu!

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19