Obnoviť stránku

Netatmo

Inteligentná domácnosť Netatmo

Netatmo

Francúzska spoločnosť Netatmo sa špecializuje na inteligentnú elektroniku. Tá nachádza využitie predovšetkým v obytných budovách a domácnostiach. Ide o napríklad o inteligentné meteostanice s množstvom snímacích senzorov, inteligentné termostaty a hlavice na reguláciu vykurovania a inteligentné kamery k zabezpečeniu budov. Väčšina výrobkov Netatmo dokáže spolupracovať so systémami inteligentnej domácnosti – SmartHome a je kompatibilných s mobilnými OS Android aj iOS.

Netatmo Urban Weather Station

Meteostanica Netatmo na dokonalý prehľad o počasí

Inteligentné meteostanice, ktorou je napríklad Netatmo Urban Weather Station, pomocou bezdrôtových vnútorných a externých snímačov presne merajú teplotu, tlak vzduchu, množstvo zrážok, obsah CO2 v miestnosti a ďalšie veličiny. Všetky namerané údaje sú prenášané na server, odkiaľ je možné zobraziť pomocou aplikácie na PC, tablete, či telefóne. Aplikácia tiež umožňuje nastavenie širokej škály upozornení a využitie zdieľaných dát z ostatných meteostaníc Netatmo v danej oblasti.

Termostaty a inteligentné hlavice Netatmo zefektívnia vykurovanie

S inteligentnými termostatmi Netatmo Thermostat môžete ľahko regulovať kotol na plyn, elektrinu aj tuhé palivá. K bezdrôtovému ovládaniu jednotlivých vykurovacích telies sú potom určené inteligentné hlavice Netatmo Radiator Valves. Nastavte si profily na rôzne denné rutiny a ušetrite tak až tretinu nákladov za vykurovanie. Všetko je navyše dokonale intuitívne. Reguláciu kúrenia môžete vykonávať cez smartfón s OS Android alebo iOS (Apple HomeKit).

Netatmo Radiator Valves
Netatmo Presence

Inteligentné kamery Netatmo – buďte v obraze

Zabezpečte vašu domácnosť inteligentnou kamerou Netatmo. Kým na vonkajšie použitie sa skvele hodí kamera Netatmo Presence, do interiéru je určená Netatmo Welcome. Obe kamery sú vybavené funkciou rozpoznania tváre, umožňujú záznam na pamäťovú kartu aj prepojenie na server pomocou WiFi. Vďaka mobilnej aplikácii budete mať v reálnom čase dokonalý prehľad, čo sa deje v jej zornom poli. Pre vyššiu úroveň zabezpečenia v ponuke nechýbajú ani doplnkové vibračné snímače Netatmo Tags.

Inteligentná domácnosť Netatmo – jednoduchšie to už nejde

Výrobky Netatmo možno zapojiť do systémov inteligentnej domácnosti – SmartHome. S ich pomocou môžete jednoducho a odkiaľkoľvek ovládať všetko od kúrenia, osvetlenia, zavlažovania až po domáci telefón či kamerový systém. Cieľom je zvýšenie komfortu bývania a zníženie energetickej náročnosti chodu celej domácnosti. Ovládanie všetkých prvkov Netatmo je intuitívne a hlavne jednotné. Ku komunikácii využíva inteligentné platformy Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Assist a ďalšie.

Smarthome Netatmo
Spresniť parametre
43 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06