Obnoviť stránku

Netatmo Smart Door Lock

Netatmo Smart Door Lock

Čo najvyššiu možnú ochranu vášho domova zaistí zámok Netatmo Smart Door Lock. Pomocou špeciálneho kľúča alebo aplikácie Netatmo Security odomknete či zamknete vstupné dvere a skrze aplikáciu môžete váš inteligentný kľúč ľahko blokovať v prípade straty. Vďaka možnosti odoslať pozvanie komukoľvek a kedykoľvek umožníte prístup do domu prípadným hosťom a ďalším členom rodiny aj v prípade, že ste stále v práci. Zámok Netatmo disponuje niekoľkými certifikátmi bezpečnosti, teda odolá počítačovým aj fyzickým útokom. V aplikácii so zámkom komunikujete pomocou Bluetooth a s inteligentnými kľúčmi pomocou NFC technológie.

Kľúčové vlastnosti inteligentného zámku Netatmo Smart Door Lock

  • Zámok Netatmo ľahko inštalujete za vložku zámku
  • Možnosť využívania zámku skrze aplikáciu alebo pomocou kľúčov
  • Pozvánky z aplikácie umožnia odomknúť prípadným hosťom
  • Ukladanie údajov z kľúčov do zámku chráni vaše údaje
  • Kľúče možno nakonfigurovať pre využitie k viac zámkom Netatmo
  • Kompatibilita s Apple HomeKit rozširuje možnosti nastavenia domácnosti
  • Bezpečnostné certifikáty zaručujú spoľahlivú ochranu vášho domova

Nové možnosti zabezpečenia

Netatmo získalo hneď niekoľko certifikátov zabezpečenia, čo dokazuje aj odolnosť voči fyzickým aj počítačovým útokom. Inteligentný kľúč komunikuje so zámkom pomocou NFC a všetky povolenia a identifikačné údaje sú uložené priamo v zámku. Ak kľúč stratíte, pomocou jediného kliknutia v aplikácii blokujete prístup kľúča k zámku. Netatmo ochranu vášho domova povýšil tiež detektorom vibrácií, ktorý sa následne zapíše do histórie používania zámku. Ak sa teda niekto pokúsi vkradnúť do domu, zistíte to skrze aplikáciu.

Dvojročná výdrž zámku Netatmo

Zámok Netatmo obsahuje batérie s dvojročnou výdržou. Pri malej kapacite začne zámok upozorňovať na batériu zvukovým signálom a v aplikácii, ak sa nachádza oprávnená osoba s telefónom v blízkosti. Po úplnom vybití možno využiť pripojenie pomocou micro USB.


Parametre a špecifikácia

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie, Ovládanie okien, dverí, brán

Konektivita

Podporované OS iOS
Hlasoví asistenti Apple HomeKit

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth
Kód:  NET013
Záruka: 24 mesiacov

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16