Obnoviť stránku

Netatmo Additional Indoor Module

4,7 88 hodnotení
74,90 €

Netatmo Additional Indoor Module

Netatmo Additional Indoor Module

Dodatočný interiérový modul

Dodatočný interiérový modul k stanici Netatmo umožňuje používateľovi monitorovať kvalitu svojho životného prostredia aj v iných miestnostiach, okrem miestnosti, v ktorej je umiestnený hlavný interiérový modul stanice Netatmo.


Kompletný monitoring

Dodatočný Indoor modul sleduje teplotu, vlhkosť a úroveň CO2 a hluku. Namerané dáta posiela prostredníctvom rádiového signálu do hlavnej stanice Netatmo, ktorá dáta odosiela do aplikácie Netatmo, ktorá sa vyznačuje intuitívnym, ľahko čitateľným rozhraním.

Netatmo Additional Indoor Module


Netatmo Additional Indoor Module

Prehľad a predpoveď v prehľadnom grafe

Netatmo Additional Smart Indoor Module má inteligentné funkcie a stav počasia zaznamenáva do prehľadných grafov vďaka, čomu vám pomôže lepšie organizovať vaše aktivity až sedem dní dopredu.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hodnoty merania kvalita ovzdušia, Teplota, vlhkosť, CO2, Hluk

Umiestnenie

Umiestnenie meteostanice Na stôl

Batéria

Typ batérie AAA
Počet batérií 4 ks
Kód:  NET001a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  NIM01-WW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04