Obnoviť stránku

Archív - Multifunkčné tlačiarne

Multifunkčné tlačiarne sú bežnou súčasťou každej domácnosti a firmy. Zaisťujú tlač, skenovanie a kopírovanie dokumentov. Pridanou hodnotou sú sieťové funkcie a integrácia s cloudovými službami. Ako postupovať v prípade, že je na vašom zozname multifunkčná tlačiareň? Poradíme vám, ktoré parametre je vhodné zohľadniť.

Spresniť parametre
719 položiek

Archív - Multifunkčné tlačiarne

Multifunkčná tlačiareň zastáva funkciu skenera, kopírky, tlačiarne a niekedy aj faxu, predstavuje tak nezastupiteľného pomocníka v kancelárii aj v domácnostiach. Multifunkčné tlačiarne delíme na laserové multifunkčné tlačiarne a multifunkčné atramentové tlačiarne, pričom oba typy multifunkcií prinášajú množstvo výhod oproti samostatným zariadeniam. Tlačiareň s kopírkou ušetrí v miestnosti drahocenné miesto aj finančné prostriedky. Oba typy multifunkcií majú svoje pre a proti, preto odporúčame si pred kúpou premyslieť, na čo ju budete využívať.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14