Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Tlačiarne

Pri výbere tlačiarne je vhodné zvážiť, na aké účely ju budete používať. Kým atramentové tlačiarne majú spravidla väčšiu kvalitu tlače, laserové tlačiarne naopak vynikajú nízkymi prevádzkovými nákladmi pri tlači väčšieho množstva textových dokumentov. Nižšie zistíte, na aké parametre sa zamerať.

Chcete sa o tlačiarňach dozvedieť ešte viac?

Pokračovať
Spresniť parametre
500 položiek

Tlačiarne

Podľa definície sú tlačiarne výstupné zariadenia, ktoré prenášajú dáta z elektronickej podoby do tlačenej na papier, fotopapier alebo CD/DVD médium. Pracujú na rôznych princípoch, podľa toho ich rozdeľujeme na ihličkové tlačiarne, atramentové tlačiarne, laserové tlačiarne a termotlačiarne.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13