Obnoviť stránku

MSI Nightblade MIB VR7RC-243EU

+ Herná myš v balení + hra Assassins Creed: Origins digitálna licencia
5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MSI Nightblade MIB VR7RC-243EU


 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Najnovšia 6. generácia procesorov Intel Core

Nové procesory Intel 6. generácie majú pri nižšej spotrebe energie vyšší výkon a ponúkajú možnosť pretaktovania. V počítačoch Nightblade sa používajú iba najvýkonnejšie varianty Intel Core i7 a i5, aby bol zaistený dostatočný výkon pre hranie najmodernejších hier súčasnosti.

 MSI Nightblade MI2-205EU
 

MSI Nightblade - herný počítač pre nadšencov

Séria počítačov Nightblade zahŕňa mnoho špecifikácií pre hráčov a herných nadšencov, vytvorené spoločnosťou MSI, ktorá má s výrobou komponentov dlhoročné skúsenosti. Nightblade prichádza s jedinečným dizajnom malého tela, výšky iba 24 cm, jednoduchým upgradom a možnosťou použitia bežných komponentov štandardných rozmerov. Spoločne s procesorom Intel Core a šikovným systémom chladenia je zaistený maximálny výkon pri zachovaní malých rozmerov a nízkej váhy.

 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Najnovšie grafiky NVIDIA GeForce rady GTX 10

Hrajte najnovšie hry s výraznými detailmi. Kompaktná skriňa je osadená kartou NVIDIA GeForce aktuálne poslednej rady GTX 10 v prevedení s dvoma ventilátormi zo série špičkových a mnohokrát oceňovaných herných grafik MSI. Karty sú pretaktované už z výroby a ponúkajú vysoký výkon s minimálnou hlučnosťou.


 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Načítanie hier za okamih

Zapojte sa do hry skôr než všetci ostatní s najnovším PCI-E Gen 3.0 x 4 SSD, využívajúcim technológiu NVMe. Využite plný potenciál SSD prostredníctvom optimalizácie hardvéru a softvéru, vďaka ktorej je rýchlosť čítania až 5 x rýchlejšia ako SATA3.

 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Výkonný počítač v malom tele

MSI Nighblade zaujme svojím vzhľadom a minimalistickými rozmermi s objemom neuveriteľných 10 litrov. V tele výšky 24 cm, šírky 13 cm a hĺbky 34 cm sa skrývajú PC komponenty bežnej veľkosti, bez akéhokoľvek obmedzenia, navyše s možnosťou ďalšieho rozšírenia.

 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Maximálne chladenie, minimálna hlučnosť

Chladenie systému zahŕňa sofistikovaný obehový systém Silent Storm Cooling, ktorý zaisťuje cirkuláciu vzduchu v celom počítači a udržiava tak celý komplet chladný a tichý aj pri maximálnom zaťažení.


 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Jednoduchá mobilita

Nightblade MI ponúka výkonné komponenty v minimalistickom prevedení s celkovou váhou okolo 10 kg. Pri rozmeroch bočnice približujúcich sa veľkosti A4 formátu bude Nightblade MI vedľa vášho monitora takmer neviditeľný.

 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Jednoduchý upgrade

Hráčom, ktorí chcú mať svoju zostavu vždy aktuálnu, bude vyhovovať ľahká možnosť upgradovať komponenty. Či už chcete vymeniť úložisko, grafickú kartu, procesor či operačnú pamäť, Aegis to umožňuje. Môžete tak mať svoj stroj vždy v maximálnej výbave.

 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Jednoduché VR pripojenie

Buď VR Ready s MSI Nightblade. Konfgurácie s grafickou kartou GTX 1060 sú plne pripravené na Virtuálne Realitu a pri použití VR headsetu ponúknu maximálne realistické zážitky.


 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Zrýchlené nabíjanie zariadení

Potrebujete pri práci s počítačom nabiť svoj smartfón, tablet, konzolový ovládač alebo iné mobilné zariadenie a nechcete čakať? MSI Super Charger na vybraných portoch USB 3.0 ponúkne až 10x väčší nabíjací prúd a podstatne skráti čas nabíjania.

 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Virtuálny priestorový zvuk Nahimic

Nahimic sa špecializuje sa na 3D zvukový systém a jeho vylepšení vrátane virtuálneho 7.1 zvuku, či už pre obyčajná slúchadlá alebo profesionálny headset v hrách alebo konverzáciu a pomáha eliminovať zvuky v pozadí.

 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Dokonalý zvuk v slúchadlách

Audio Boost prináša MSI najvyššiu kvalitu zvuku do slúchadiel. Systém zahŕňa pozlátené konektory, špeciálne odtienenie audio čipu, izolované zvukové obvody a slúchadlový predzosilňovač. Vychutnajte si krištáľovo čistý zvuk a dominujte na bojovom poli!


 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Koniec všetkým lagom

So sieťovkou s nastaviteľnou prioritou prevádzky jednotlivých aplikácií sú nepríjemné lagy minulosťou. Zvoľte si tie najdôležitejšie hry pre hranie online, ktoré budú využívať najširšie pásmo pripojenia a užite si hranie bez padania alebo lagov.

 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Pohodlné sledovanie systému

Dragon Center poskytuje funkcie pre úplnú kontrolu systému. Okrem prístupu ku všetkým aplikáciám umožňuje sledovanie výkonu v reálnom čase, nastavenie LED efektov, upravenie parametrov, CPU pretaktovanie, nastavenie systémových profilov a rýchle riešenie problémov.

 MSI Nightblade MI2-205EU
 

Streamovanie zadarmo

Profesionálny live stream možno vykonávať vďaka aplikácii Xsplit Gamecaster. Nahrávaj a zdieľaj svoje vysielanie do celého sveta cez Twitch, YouTube, UStream a ďalšie kanály cez prémiovú licenciu na 12 mesiacov zadarmo.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Home

Použitie

Typ zostavy Herný

Procesor

Rad procesora Intel Core i5
Model procesora Intel Core i5 7400 Kaby Lake
Frekvencia procesora 0 GHz (0 MHz)
Core Boost Frekvencia 0 GHz (0 MHz)
Max TDP 65 W
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GTX 1060

Grafická karta

Počet stream procesorov 1 152×
Špeciálne funkcie grafickej karty GeForce VR-Ready

Disk

Typ úložiska SSD + HDD

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Optická mechanika, Wi-Fi
Typ WiFi 802.11ac

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna
Veľkosť skrine Mini Tower

Zdroj

Zdroj 350 W

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 0,01 GB
Frekvencia pamäte 0 MHz
Typ pamäte DDR4
Maximálna kapacita RAM 0,03 GB

Výstupy

USB 2.0 2 ×
Grafické HDMI, DisplayPort
Ďalšie LAN, PS/2, S/PDIF optický výstup, USB 3.2, USB-C, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor

Skrinka

Šírka 127 mm
Výška 234 mm
Hĺbka 340 mm
Hmotnosť 6,4 kg

Príslušenstvo

Produktový rad

Rad počítača MSI Nightblade
Kód:  EF875u8h
Produktové číslo:  Nightblade MIB VR7RC-243EU
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09