Obnoviť stránku

Mac Studio M1 MAX

4,4 6 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Mac Studio M1 MAX

Apple Mac Studio M1 Max.
Supervýkonný kompaktný desktop

Dámy a páni, pripravte sa na nekonečný prísun výkonu, ktorý dostanete jedine v novom Mac Studio. Je to kompaktný Apple počítač, ktorý sa zmestí na každý stôl, ale pritom ide o úplne prelomové zariadenie. O výpočtovú aj grafickú silu sa totiž stará čip Apple M1 Max sprevádzaný zdieľanou pamäťou 32 GB a rýchlym diskom s kapacitou 512 GB. Má dostatok konektorov, bezpečný operačný systém a samozrejme skvele funguje v rámci celého Apple ekosystému. Toto je nový Mac Studio.

Apple Mac Studio

Výkon

Ohromne výkonný čip Apple M1 Max

O úplne legendárny výkon nového  Apple PC Mac Studio sa postará 5 nm čip Apple M1 Max. Ide o kombináciu 10-jadrového CPU so 16-jadrovou GPU. Vo všetkých mysliteľných úlohách je taký čip násobne výkonnejší ako M1 alebo konkurencia so svojím riešením.

Displej

Nevídaná obrazovka Studio Display

Apple počítač Mac Studio pochopiteľne funguje s ľubovoľným monitorom, ale tie najlepšie zážitky si užijete so samostatne predávaným Studio Display. Ide o luxusnú 5K obrazovku so skvelým farebným podaním, vstavanou širokouhlou kamerou aj kvalitnými reproduktormi. Takých 5K displejov môžete pripojiť hneď štyri a k tomu jeden 4K televízor.

Apple Mac Studio

Konektory

6× USB-C, HDMI i SDXC

Na zadnej strane Mac Studia sú štyri porty Thunderbolt 4 na pripojenie displejov a mnohých iných zariadení. Tiež nesmie chýbať 10 Gb Ethernet, dva porty USB-A (rýchlosť až 5 Gb/s), HDMI a prémiový audio konektor pre slúchadlá s vysokou impedanciou alebo externé zosilnené reproduktory. Na čelnej strane potom budete mať rýchly prístup k dvojici USB-C a k slotu na pamäťové karty.

Apple Mac Studio

Rozmery

Kompaktný stolný PC Mac Studio

Stolný PC Apple Mac Studio je vyrobený z jediného hliníkového výlisku, má štvorcovú plochu s rozmerom iba 197 mm a výšku len 95 mm, takže zaberá veľmi málo miesta a dokonale sa zmestí pod väčšinu monitorov.

Apple Mac Studio

Súkromie

Systém macOS Monterey vás chráni

Vďaka operačnému systému macOS Monterey získate prístup k úplne novým funkciám. Či už ide o ešte lepšiu ochranu súkromia alebo nové Univerzálne ovládanie či režim sústredenia. Celkovo ide o najbezpečnejší systém, ktorý navyše chráni vaše súkromie.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém macOS

Použitie

Typ zostavy Výkonný

Procesor

Rad procesora Apple Silicon
Model procesora Apple M1 MAX

GPU značka/model

Značka grafickej karty Apple
Model grafickej karty M1 MAX 24-jadrová GPU

Disk

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi, Reproduktory
Verzia WiFi WiFi 6

Farba a vyhotovenie

Farba Strieborná

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 32 GB

Výstupy

USB-C 4 ks
Grafické HDMI, USB-C, Thunderbolt
Optická mechanika Bez mechaniky

Skrinka

Šírka 197 mm
Výška 95 mm
Hĺbka 197 mm
Hmotnosť 2,7 kg

Produktový rad

Rad počítača Apple Mac Studio
Kód:  TL020a1a
Produktové číslo:  MJMV3CZ/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08