Obnoviť stránku

Mac Pro Quad Core CTO

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Mac Pro Quad Core CTO

Profesionálny stolný počítač s revolučnou koncepciou a tvarom od firmy Apple je vybavený tým najmodernejšími, čo si možno v dnešnej dobe kúpiť. Vďaka usporiadaniu všetkých technológií okolo spoločného termálneho jadra bolo možné vyrobiť takto kompaktný počítač, ktorý je nielen štýlovo a kompaktne riešený, ale tiež neuveriteľne tichý.
Nový Mac Pro využíva super výkonný procesor radu Xeon od firmy Intel, ktorý využíva silu štyroch jadier taktovaných na vysokých 3,7 Ghz, a dvojica profesionálnych grafických jadier AMD FirePro D300 pripravených na prácu s 4K videom pri súčasnom renderovanie efektov na pozadí. Ani pamäťová časť neutrpela žiadne kompromisy. Vďaka čtyřkanálovému radiči a 16 GB operačnej pamäte dosahuje priepustnosť celého systému nadpriemerných hodnôt.
Flashové úložisko novej generácie pripojené v porte PCIe dosahuje až 2,4 x vyššie rýchlosti než klasické SATA III SSD disky a je dokonca 10x rýchlejší ako klasické disky s rýchlosťou 7200 otáčok za minútu. Štart systému, spúšťanie všetkých aplikácií alebo práca s veľkými súbormi tak bude neuveriteľne rýchla.
Rozhranie Thunderbolt 2 vám umožní si postaviť pracovnú stanicu snov bez obmedzovania miestom v skrini. Vďaka možnosti pripojiť až šesť periférií sériovo a priepustnosťou 20 Gb/s ľahko počítač rozšírite o obrovská úložisko, možnosť pridať rozširovacie šasi PCI Express alebo pracovať s najnovšími 4K displeji.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém macOS

Procesor

Rad procesora Intel Xeon
Frekvencia procesora 3,7 GHz (3 700 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,9 GHz (3 900 MHz)
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty AMD FirePro
Model grafickej karty D300

Grafická karta

Počet stream procesorov 1 280×

Disk

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Viac grafických kariet, Wi-Fi

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna

Zdroj

Zdroj 450 W

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 16 GB
Frekvencia pamäte 1 866 MHz
Typ pamäte DDR3
Maximálna kapacita RAM 64 GB
Počet slotov RAM 4 ks
Počet osadených slotov 3 ks

Výstupy

Grafické HDMI
Ďalšie LAN, Thunderbolt
Optická mechanika Bez mechaniky

Skrinka

Šírka 25,1 cm
Výška 16,7 cm
Hmotnosť 5 kg

Produktový rad

Rad počítača Apple Mac Pro
Kód:  TL019dx
Produktové číslo:  132015-Z0PK-CTO9
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19