Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Logitech C980 StreamCam Graphite

4,4 41 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
139,90 €

Logitech C980 StreamCam Graphite

Logitech C980 StreamCam

streamujte a tvorte obsah v prémiovej kvalite

Logitech C980 StreamCam

Špičkový obraz, ktorý sledujúcich doslova uchváti

S webkamerou Logitech C980 StreamCam budú vaše streamy či videohovory v dych vyrážajúcej kvalite. Táto kamera vďaka špičkovému objektívu a inteligentnému systému automatického zaostrovania zaisťuje plynulý a detailný obraz v profesionálnej kvalite – rozlíšenie Full HD pri frekvencii 60 snímok za sekundu. Duálne mikrofóny sa starajú o to, aby zvuk bol čo najviac autentický. Webkamera Logitech C980 StreamCam disponuje pokročilými funkciami, ktoré umožňujú dokonalé obrazové výstupy, či už nahrávate videá na YouTube alebo streamujete na Twitch.

HLAVNÉ FUNKCIE

PRIRODZENÝ OBRAZ VO FULL HD ROZLÍŠENÍ

Perfektný obrazový výstup je jedným z predpokladov pre váš budúci úspech na internete. Webkamera Logitech C980 StreamCam produkuje ostrý obraz s plynulým pohybom, rozlíšením Full HD pri 60 fps, ktorý na vašich divákov bude pôsobiť prirodzene.

Logitech C980 StreamCam

KAMERA LOGITECH C980 STREAMCAM JE VYBAVENÁ PROFESIONÁLNYM OBJEKTÍVOM

Precízny sklenený objektív kamery Logitech C980 StreamCam poskytuje svieži a realistický obraz s ostrými detailmi. Zorné pole objektívu je 78° a zaisťuje, že v zábere bude všetko, čo potrebujete. Inteligentné automatické zaostrovanie pracuje v reálnom čase. Aj keď sa budete pohybovať smerom ku kamere alebo od nej, obraz bude vždy dokonale ostrý.

Logitech C980 StreamCam

WEBKAMERA C980 STREAMCAM SA PÝŠI INTELIGENTNÝMI FUNKCIAMI

Webkamera Logitech C980 StreamCam ponúka inteligentný režim zameriavania s dynamickou úpravou kompozície tak, aby vás vždy držala v strede záberu. Systém expozície automaticky nastavuje clonu a citlivosť ISO, vďaka čomu sú zachované verné odtiene pleti pre prirodzený a zdravý vzhľad, a to aj v neustále sa meniacich svetelných podmienkach.

Logitech C980 StreamCam

WEBOVÁ KAMERA OPTIMALIZOVANÁ PRE ŽIVÉ STREAMOVANIE

Webová kamera SteamCam je optimalizovaná pre aplikácie, ako napr. Steamlabs Desktop, Open Broadcaster Software (OBS) a ďalšie populárne programy pre live streaming. Tvorba video obsahu na Twitch, YouTube a ďalšie obľúbené sociálne siete nebola nikdy jednoduchšia.

Logitech C980 StreamCam

LOGITECH CAPTURE

Povýšte svoj obsah na úplne novú úroveň. Kameru Logitech C980 SteamCam možno totiž spojiť s priloženým softvérom Logitech Capture, vďaka čomu získate ďalšie výkonné funkcie.

Logitech C980 StreamCam

ĽAHKÉ PRIPOJENIE WEBKAMERY LOGITECH

K svojmu počítaču pripojíte kameru pomocou rýchleho a spoľahlivého USB-C rozhrania. Webkamera Logitech C980 StreamCam je kompatibilná s operačnými systémami Windows 10, macOS 10.14 a vyššími.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920 × 1080 px)

Vlastnosti

Vlastnosti Vstavaný mikrofón, Stereo (viac ako 1 mikrofón), Redukcia okolitého ruchu, Autentické ostrenie (autofocus), Sledovanie tváre, Závit 1/4“ pre statív
Zorný uhol 78 °

Rozmery a hmotnosť

Šírka 6,6 cm
Výška 5,8 cm
Hĺbka 4,8 cm
Hmotnosť 0,15 kg

Farba

Farba Grafit

Podporované OS

Podporovaný operačný systém Windows 11, Windows 10, Mac OS

Umiestnenie

Prichytenie Na klip
Kód:  JS038b4
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  960-001281

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17