Obnoviť stránku

Logitech PTZ Pro Camera

4,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech PTZ Pro Camera

Spoločnosť Logitech uvádza na trh jednu zo svojich vlajkových lodí medzi webkamerami. Toto zariadenie vytvorí profesionálnu atmosféru a vzhľad vašich dôležitých pracovných konferencií. Dokonalý obraz a zvuk bude prenášaný od vás k vášmu pracovnému partnerovi. Vytvorte adekvátne prostredie, v ktorom si budete pripadať ako pri rokovaní z očí do očí. Investíciou do nákupu tejto kamery ušetríte nemalé výdavky na pracovné cesty.

Kľúčové vlastnosti

Profesionálne konferencie

Webkamera sa veľmi dobre hodí na videokonferencie pre stredne veľké skupiny pracovníkov s počtom 10 až 15 osôb. Vďaka vysokej kvalite videokamery môžu byť vaše rokovania prenášané vo Full HD rozlíšení 1 920 × 1 080 pixelov. Ešte profesionálnejší prenos bude zabezpečený prostredníctvom optiky renomovanej firmy Carl Zeiss, ktorá umožňuje profesionálny 10× optický zoom. Kamera bola optimalizovaná na použitie pre aplikácie Lync, Cisco Jabber alebo Skype. Vďaka tomu bude prenos stabilnejší a ľahší ako kedykoľvek predtým.

Pomocou priložených komponentov môžete zariadenie jednoducho pripevniť na stenu. Produkt disponuje naozaj vynikajúcim kĺbom, ktorý dovoľuje otáčanie v širokom rozsahu. Vďaka tomu získate vždy ten správny prenosový uhol. Diaľkový ovládač vám dovolí z pohodlia kresla ovládať natočenie kamery, priblíženie zariadení alebo predvolené funkcie. Príslušenstvo Kensington lock-enabled dokáže bezpečne uzamknúť kameru na mieste a vy sa nemusíte viac strachovať o jej odcudzenie. Zariadenie sa k počítaču pripojí pomocou USB portu.

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa Full HD (1920 × 1080 px)

Vlastnosti

Vlastnosti Redukcia okolitého ruchu, Autentické ostrenie (autofocus), Manuálne ostrenie, Sledovanie tváre, Ovládanie na diaľku

Rozmery a hmotnosť

Šírka 13 cm
Výška 13 cm
Hĺbka 15 cm
Hmotnosť 590 g

Farba

Farba Sivá

Podporované OS

Podporovaný operačný systém Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS
Kód:  JS046a4
Produktové číslo:  960-001022

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19