Obnoviť stránku

Logitech BRIO 4K

4,5 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Logitech BRIO 4K

Logitech logo

Videokonferencie v 4K

BRIO
4K

Webkamera Logitech BRIO 4K

Ultra HD rozlíšenie s HDR efektom

Webkamera Logitech BRIO vám umožní viesť konferenčné hovory v profesionálnej kvalite obrazu, ale je aj vhodným nástrojom pre streamovanie či zaznamenávanie obrazu. Kamera disponuje ultra vysokým rozlíšením 4K, päťnásobným digitálnym zoomom a technológiou RightLight 3 s HDR, takže kvalita obrazu je naozaj na špičkovej úrovni aj pri zlých svetelných podmienkach.

Úplná kontrola nad obrazom

Kamera BRIO je vybavená prevratnou technológiou, ktorá minimalizuje okolitý hluk a vizuálny šum. Pomocou viacerých variantov zorného poľa vždy dosiahnete jasný a neskreslený obraz. Dôležité objekty navyše môžete priblížiť pomocou digitálneho zoomu.

Webkamera Logitech BRIO 4K

Elegantný dizajn

Nová webkamera Logitech BRIO 4K doplní váš moderný počítačový kútik. Svojím dizajnom v čiernej farbe skvele padne do akéhokoľvek interiéru a ladí s takmer každým odtieňom.

Webkamera Logitech BRIO 4K

Ultra rýchle prihlásenie

Nastavte si vo svojom notebooku či počítači zabezpečenie pomocou aplikácie Windows Hello a využívajte špičkový obraz s Logitech Bright Stream pri prihlasovaní do systému Windows.

Webkamera Logitech BRIO 4K
Webkamera Logitech BRIO 4K

Kvalita v každej situácii

Kamera vyhotovuje veľmi kvalitný záznam aj v zlých svetelných podmienkach. Pri nízkej hladine osvetlenia nastupuje na rad pokročilá technológia RightLight 3 s vysokým dynamickým rozsahom (HDR), ktorá nastaví optimálne podmienky pre čo najlepšiu viditeľnosť.

Špičkový obraz

Logitech BRIO vyhotovuje záznam vo vysokom rozlíšení 4K Ultra HD s rýchlosťou snímkovania 30 fps alebo vo Full HD rozlíšení 1080p pri 30/60 fps. Tieto hodnoty zaisťujú krištáľovo čistý a detailný obraz v akejkoľvek situácii.

Webkamera Logitech BRIO 4K

Parametre a špecifikácia

Rozlíšenie

Maximálne rozlíšenie videa 4K (4096 × 2160 px)

Vlastnosti

Vlastnosti Stereo (viac ako 1 mikrofón), Redukcia okolitého ruchu, Autentické ostrenie (autofocus), Korekcia pri slabom osvetlení, Optický zoom
Zorný uhol 90 °

Rozmery a hmotnosť

Šírka 10,2 cm
Výška 2,7 cm
Hĺbka 2,7 cm
Hmotnosť 63 g

Farba

Farba Čierna

Podporované OS

Podporovaný operačný systém Windows 11, Windows 10, Windows 8, Windows 7, Mac OS
Kód:  JS038b2
Produktové číslo:  960-001106

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04