Obnoviť stránku

Levoit

Levoit banner

Levoit: všetko pre kvalitný vzduch doma aj v kancelárii

Levoit je značka špecializujúca sa na výrobu kvalitných vzduchových čističiek, zvlhčovačov a ďalších zariadení na zlepšenie kvality vzduchu vo vnútri domovov a kancelárií. Ich produkty sú obľúbené vďaka svojej vysokej účinnosti a modernému dizajnu, ktorý ľahko zapadá do rôznych interiérov. Čističky vzduchu Levoit majú certifikáciu Európskeho strediska pre výskum alergií (ECARF). To oceňuje zariadenia, ktoré dosahujú merateľné zlepšenie kvality vzduchu pre stanovenú veľkosť miestnosti v bežnej dennej prevádzke. Čističky vzduchu Levoit spĺňajú prísne štandardy energetickej nenáročnosti a vďaka tomu si vyslúžili aj ocenenie ENERGY STAR.

Čističky vzduchu Levoit

Úsporné čističky vzduchu Levoit vhodné pre alergikov

Čističky vzduchu Levoit používajú kvalitnú trojvrstvovú filtráciu s filtrom HEPA H13 a odstránia až 99,97 % škodlivých nečistôt. Technológia Vortexair zabezpečí maximálnu cirkuláciu vzduchu a čistenie v celom priestore. Spánok je dôležitý pre zdravie, a preto čističky vzduchu Levoit s funkciou QuietKEAP redukujú hluk iba na 22 dB v nočnom režime. Inteligentné modely na vyššej úrovni ponúknu inteligentnú detekciu znečistenia, automatickú optimalizáciu výkonu a prezeranie analyzovaných dát cez mobilnú aplikáciu.

Vyskúšajte inteligentné zvlhčovače vzduchu Levoit

Ultrazvukové zvlhčovače vzduchu Levoit udržujú vlhkosť v miestnostiach na optimálnej úrovni a čistia vzduch od nečistôt, či alergénov. V ponuke nájdete aj modely s teplou a studenou parou. Zvlhčovače vzduchu Levoit majú funkcie ako automatické vypnutie pri prázdnej vodnej nádrži, alebo možnosť nastavenia vlhkosti vzduchu podľa potreby. Smart modely je možné prepojiť s inteligentnými čističkami pre dokonalú syntézu a zabezpečenie zdravého vzduchu. Sú ideálne pre ľudí s alergiami a dýchacími problémami.

Zvlhčovače vzduchu Levoit
Spresniť parametre
44 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04