Obnoviť stránku

Levoit LV600S

5 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
128,90 €

Levoit LV600S

Máte v byte nepríjemný suchý vzduch, ktorý vás trápi? Zvlhčovač vzduchu Levoit LV600S sa ponúka ako elegantné riešenie tejto situácie. S výkonom 500 ml/h budete mať vo vašej domácnosti vlhký vzduch za okamih. Tento typ zvlhčovača je najúčinnejší v miestnosti s rozlohou až 70 m2Vzhľadom na objem nádržky 6 l bude zvlhčovač pracovať dlhú dobu bez nutnosti častého doplňovania vody. Medzi hlavné prednosti ultrazvukovej technológie sa počíta nízka spotreba, vysoký výkon a zároveň minimálna hlučnosť. Pri plnení zvlhčovača Levoit LV600S oceníte vrchné plnenie vodou. Prístroj môžete pohodlne zapnúť aj v noci, vybavený je totiž veľmi tichým chodom, ktorý nepresiahne 25 dB. Všetko potrebné si nastavíte na prehľadnom LED displeji alebo pomocou inteligentnej aplikácie Smart Home. Levoit LV600S možno ovládať aj pomocou hlasu.



Kľúčové vlastnosti zvlhčovača vzduchu Levoit LV600S

  • Tichý režim pre nerušené spanie
  • Prehľadný LED displej
  • Zvlhčovač Levoit LV600S využíva teplú a studenú paru
  • Vhodný do miestnosti s rozlohou až 70 m2
  • Inteligentná aplikácia Smart Home
  • Zvlhčovač možno ovládať aj pomocou hlasových asistentov Google Assistant a Amazon Alexa
  • Praktický senzor vlhkosti zobrazuje vlhkosť v reálnom čase
  • Levoit LV600S so 6-litrovou nádobou na 50 hodín prevádzky
  • Vrchné plnenie pre ľahkú manipuláciu
  • Dajte pár kvapiek éterického oleja pre príjemnú atmosféru
  • 360-stupňová rotačná hlavica
  • Dodajte potrebnú vlhkosť aj vašim rastlinám

Zvlhčovač Levoit LV600S využíva teplú a studenú paru

Zvlhčovač Levoit LV600S využíva teplú a studenú paru na perfektné zvlhčenie miestnosti. Teplá para je určená predovšetkým na zimné obdobie, kedy je v miestnosti suchý nepríjemný vzduch. Teplá para navyše zvlhčuje vzduch v miestnosti, vďaka čomu zabraňuje tvorbe baktérií. Studená para je zasa vhodná na zvlhčenie vzduchu v letných mesiacoch. Pomáha proti alergiám, prechladnutiu, astme a dokonca tiež prispieva k zníženiu rizikovosti niektorých z týchto ochorení.

Levoit LV600S so 6-litrovou nádobou na 50 hodín prevádzky

Súčasťou zvlhčovača vzduchu Levoit LV600S je 6-litrová nádrž, ktorá zaistí až 50 hodín prevádzky na ploche 70 m2Všetko sa odvíja v závislosti od použitého programu. V prípade, že sa minie voda v zvlhčovači, automaticky sa sám vypne. Zároveň vás bude informovať v inteligentnej aplikácii. Maximálna doba prevádzky je 20 – 36 hodín v závislosti od používania prístroja.

Veľmi tichý chod zvlhčovača vzduchu Levoit LV600S

Zvlhčovač vzduchu Levoit LV600S si vás získa svojím veľmi tichým chodom, ktorý nepresiahne 25 dB. Prístroj si tak môžete pohodlne zapnúť aj počas spánku, nijako vás nebude rušiť. Zvlhčovač Levoit LV600S vám zaistí naozaj perfektný spánok a kvalitný vzduch v miestnosti. 

Ovládajte Levoit LV600S pomocou aplikácie či LED prehľadného displeja

Jednoduché ovládanie zvlhčovača vzduchu Levoit LV600S zaistí prehľadný LED displej a inteligentná aplikácia Smart Home, ktorú si môžete pohodlne stiahnuť do vášho mobilného zariadenia. Aplikácia je kompatibilná s operačným systémom iOS aj Android. Zvlhčovač môžete ovládať aj pomocou hlasového ovládania, ktoré je kompatibilné s Google Assistant a Amazon Alexa. Pokiaľ nepatríte medzi nadšencov týchto inteligentných noviniek, zvlhčovač možno ovládať pomocou prehľadného podsvieteného displeja. Súčasťou zvlhčovača Levoit LV600S je aj praktický senzor vlhkosti, ktorý zobrazuje vlhkosť v reálnom čase a v automatickom režime tak okamžite reaguje na zmeny vlhkosti. Malo by teda ísť o rozpätie hodnôt medzi 40 % až 60 %. Všetko nájdete prehľadne vo vašej aplikácii, v ktorej môžete všetky informácie kontrolovať a naplánovať si režimy.

Dajte pár kvapiek éterického oleja pre príjemnú atmosféru

Zvlhčovač Levoit Classic300S Smart 2 v 1 vám umožní vytvoriť príjemnú atmosféru. Stačí jednoducho pridať do špeciálnej nádobky váš obľúbený éterický olej, ktorý miestnosť príjemne rozvonia. Éterické oleje majú blahodarné účinky na vaše telo. Eukalyptus dokáže upokojiť myseľ a bolesť hlavy. Mäta uvoľní horné cesty dýchacie. Citrusové vône naopak povzbudzujú a osviežujú prostredie. A ak sa potrebujete zbaviť stresu, použite pár kvapiek voňavej levandule. V balení zvlhčovača Levoit LV600S nájdete 3 aromatické filtre a absorpčný vankúš.

Vrchné plnenie pre ľahkú manipuláciu

Zvlhčovač vzduchu Levoit LV600S má ľahké plnenie, takže máte všetko pripravené raz dva! Tradičné zvlhčovače sa plnia zospodu, Levoit LV600S vám toto trápenie ušetrí a poteší vás plnením zvrchu. 

Dodajte potrebnú vlhkosť aj vašim rastlinám

Máte doma kvety? Zvlhčovač vzduchu Levoit LV600S pre vás bude to pravé! Nielen my, ale aj rastliny potrebujú správnu vlhkosť na to, aby sa im lepšie darilo. V tom prípade stačí dať zvlhčovač Levoit LV600S bližšie k rastlinám.


Obsah balenia zvlhčovača vzduchu Levoit LV600S

  • 1× Hybridný ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Levoit LV600S
  • 3× Aromatický filter (1× predinštalovaný)
  • 3× Absorpčný vankúš (1× predinštalovaný)
  • 2× Filtračný vankúš (1× predinštalovaný)
  • 1× Čistiaca kefka

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Odporúčaná veľkosť miestnosti 70 m2
Mobilná aplikácia Áno
Príkon 280 W
Zvlhčovací výkon 500 ml/hod
Objem nádržky 6 l
Hlučnosť 40 dB

Typ zvlhčovača

Typ zvlhčovača Ultrazvukový

Funkcie

Funkcie Časovač, LED displej s ukazovateľom aktuálnej vlhkosti vzduchu, Čistiaca kefa, Diaľkové ovládanie, Aromaterapia (vhodná pre aromatické olejčeky)

Farba

Farba Biela

Rozmery

Hĺbka 195 mm
Šírka 288 mm
Výška 294 mm

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  LEVZV023
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LUH-A602S-WEU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14