Obnoviť stránku

Levoit Core 600S SMART

4,9 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
323,90 €

Levoit Core 600S SMART

Trápi vás alergia či iné ochorenie horných dýchacích ciest? Potom je pre vás čistička vzduchu Levoit Core 600S SMART ako stvorená. Zariadenie vyniká vysoko kvalitnou trojstupňovou filtráciou s HEPA H13 filtrom. Vďaka patentovanej technológii VortexairTM dokáže čistička odstrániť až 99,99 % škodlivých látok a nečistôt. Výsledkom je krásne čistý a svieži vzduch v miestnosti. Vysoký výkon až 697 m3/h je ideálny pre miestnosti s veľkosťou až 147 m2. Čističku vzduchu Levoit môžete navyše ovládať pomocou aplikácie podporujúcej operačný sytém Android a iOS. Čističku môžete ovládať aj hlasom cez Amazon Alexa a Google Assistant. Patentovaná technológia QuietKEAPTM zaistí veľmi tichú prevádzku s hlučnosťou iba 26 dB. Čistička vzduchu Levoit Core 600S SMARTje tak vhodná na používanie aj počas spánku či odpočinku.

Kľúčové vlastnosti čističky vzduchu Levoit Core 600S SMART

  • Smart čistička vzduchu Levoit Core 600S Smart
  • Trojstupňový filtračný systém s filtrami HEPA H13 a ARCTM formula
  • Odstraňuje až 99,99 % nečistôt, baktérií a vírusov
  • Stav filtra môžete sledovať cez vaše inteligentné zariadenie
  • QuietKEAPTM technológia pre tichý nočný režim a pokojný spánok s hlučnosťou iba 26 dB
  • Maximálna cirkulácia vzduchu v priestore vďaka patentovanej technológii VortexAirTM
  • Kompatibilná s inteligentnými zariadeniami Android, Apple (iOS), Amazon Alexa a Google Assistant
  • Inteligentná detekcia znečistenia s monitorovaním na displeji alebo inteligentnom zariadení
  • 4 stupne čistenia vzduchu
  • Výkon 697 m³/h CAD pri 49W – energeticky nenáročná prevádzka – ocenenie Energy Star
  • Certifikácia pre alergikov
  • Ideálna pre miestnosti s rozlohou až 147m2

Čistička Levoit Core 600S SMART s technológiou AirSightTM PLUS

Čistička vzduchu Levoit Core 600S SMART je vybavená špeciálnou technológiou AirSightTM PLUS, ktorá je postavená na skenovaní kvality vzduchu pomocou špeciálneho prachového laserového senzora. Vďaka tomu je schopná zaznamenať znečistenie časticami až 3× menšími ako bežne používané infračervené senzory.

Signalizácia čistoty vzduchu v 4 stupňoch

Medzi hlavné prednosti čističky vzduchu Levoit Core 600S SMART patrí bezpochyby signalizácia čistoty vzduchu. Čistota vzduchu sa zobrazuje v 4 stupňoch podľa aktuálneho znečistenia. Každý stupeň má potom svoju vlastnú farbu.

  • Výborná/modrá farba (very good)
  • Dobrá/zelená (good)
  • Priemerná/ oranžová (moderate)
  • Zlá/ červená (bad)

Čistička vzduchu Levoit Core 600S SMART sa navyše pri automatickom režime sama zapne a nastaví výkon podľa znečistenia, tak aby vzduch bol krásne čistý čo najrýchlejšie.


Čistička Levoit Core 600S SMART s trojstupňovým systémom filtrácie a HEPA 13 filtrom

Filtrácia prebieha cez kvalitný a veľmi účinný trojstupňový systém filtrácie a HEPA 13. Prvú vrstvu tvorí nylonový vonkajší filter, ktorý vie zachytiť najhrubšie častice, medzi ktoré patrí prach, vlákna, časti vlasov či chlpov. Druhú vrstvu pokrýva kvalitný HEPA filter H13, ktorý je oproti konkurencii kvalitnejší ako bežne používané filtre HEPA H11. Tento filter zachytí aj tie najjemnejšie prachové častice, pleseň, baktérie, peľ či dymové častice, roztoče a srsť. Tretia vrstva je vysoko účinný filter s aktívnym uhlím, ktorý dokáže odfiltrovať dym, pachy, výpary a iné ďalšie najmenšie častice. Vďaka tejto trojstupňovej filtrácii odstráni Levoit Core 600S SMART až 99,99 % všetkých nečistôt, vrátane veľkosti 0,1 mikrónov.

Vysoký výkon zaistí krásne čistý a svieži vzduch v miestnosti

Súčasťou čističky vzduchu Levoit Core 600S SMART je kvalitná a patentovaná technológia VortexairTM, ktorá zaistí maximálnu cirkuláciu vzduchu v priestore, vďaka čomu udrží vzduch krásne čistý a svieži.  Čistička Levoit vyniká vysokým výkonom až 697 m3/h CAD. Ideálna je tak pre priestory s veľkosťou až 147 m2.


Čističku Levoit Core 600S SMART môžete prepojiť cez aplikáciu a sledovať stav opotrebovania filtra priamo vo vašom smart zariadení podporujúcom Android či iOS


Čistička vzduchu Levoit podporujúca hlasové ovládanie

Aby ste mohli čističku vzduchu Levoit Core 600S SMART ovládať cez váš inteligentný telefón, stačí si jednoducho stiahnuť aplikáciu. Prepojením čističky a aplikácie získavate nepreberné množstvo funkcií. Pomocou aplikácie si môžete nastaviť rôzne režimy, výkon, sledovať celý proces čistenia, aká je momentálna úroveň znečistenia či aktuálny stav vzduchu v miestnosti. A to nie je zďaleka všetko! Čistička vzduchu Levoit Core 600S SMART navyše podporuje aj hlasové ovládanie cez Amazon Alexa a Google Assistant. Vašej čističke tak môžete dávať pokyny hlasom.

QuietKEAP technológia pre veľmi tichú prevádzku

Medzi hlavné prednosti čističky vzduchu Levoit Core 600S SMART patrí bezpochyby jej veľmi tichá prevádzka, ktorá vás nebude rušiť počas vášho odpočinku či spánku. Čistička totiž disponuje patentovanou technológiou QuietKEAPTM, vďaka ktorej nebudete ani vedieť, že je práve v prevádzke. Pokiaľ sa chystáte spať, vhod vám príde špeciálny nočný režim, ktorý nepresiahne hlučnosť 26 dB. Vy si tak môžete vychutnať ničím nerušený odpočinok. Nočný režim tiež aktivuje tlmené osvetlenie alebo môžete svetlo úplne vypnúť. Nízka hlučnosť je veľkou výhodou oproti čističkám vzduchu iných výrobcov.

Čistička vzduchu Levoit Core 600S SMART

Najlepšia voľba pre alergikov s certifikáciou

Smart čistička vzduchu Levoit Core 600S SMART získala certifikát ECARF na používanie pri ochorení astmou alebo pri rôznych formách alergie. Európske stredisko pre výskum alergií (ECARF) oceňuje čističky vzduchu, ktoré dosahujú merateľné zlepšenie kvality vzduchu pre stanovenú veľkosť miestnosti v bežnej dennej prevádzke.

Čistička vzduchu Levoit Core 600S SMART

Energeticky úsporná prevádzka

Čistička vzduchu Levoit Core 600S SMART sa pýši ocenením ENERGY STAR. Pre získanie tohto certifikátu musia byť splnené prísne podmienky energetickej nenáročnosti a úspory energie. Vďaka tomu môžete mať čističku Levoit v prevádzke 24/7 a na účte za energie si to ani nevšimnete. 

Čistička vzduchu Levoit Core 600S SMART

Najpredávanejšia značka čističiek vzduchu

Podľa predajných štatistík v roku 2020 sa stala značka Levoit najpredávanejšou značkou čističiek vzduchu v USA.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 49 W
Vzduchový výkon 697 m3/h
Odporúčaná veľkosť miestnosti 147 m2
Maximálna hlučnosť 55 dB(A)
Minimálna hlučnosť 26 dB(A)
Vlastnosti Vhodná pre alergikov, Inteligentná
Výbava Displej, Diaľkové ovládanie, Detský zámok, Dotykový panel
Typ ovládania Mobilná aplikácia
Kompatibilita WiFi

Funkcie

Funkcie Časovač, Nočný režim, Regulácia výkonu

Filtre

Typ filtra HEPA, Uhlíkový, Prachový, Antibakteriálny

Rozmery a hmotnosť

Šírka 31,3 cm
Hĺbka 31,3 cm
Výška 60 cm

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  LEVCV214
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LAP-C601S-WEU(Core 600S)

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01