Obnoviť stránku

Lenovo Tab P11 LTE (2nd Gen) 6 GB/128 GB sivý

4,9 21 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -19 %
249 € 309 €

Lenovo Tab P11 LTE (2nd Gen) 6 GB/128 GB sivý

Špičkový tablet pre každého

Tablet Lenovo Tab P11 druhej generácie je tablet s dokonalou výbavou . Očarí vás jeho veľký displej s jemným rozlíšením 2 K a živými farbami, a jeho štyri reproduktory s technológiou Dolby Atmos vás prenesú do novej dimenzie multimédií. Vďaka výkonnému procesoru MediaTek a veľkej RAM pamäti zvláda tento tablet aj to najnáročnejšie použitie . Navyše sa zásluhou veľkej batérie a tenkého vyhotovenia skvele hodí k tomu, aby ste si ho vzali kamkoľvek so sebou. A ak radi vytvárate umelecké diela alebo si potrebujete zapísať dôležité poznámky, uvítate podporu aktívneho stylusu a externej Bluetooth klávesnice

Lenovo Tab P11 (2nd Gen)

Veľký displej s jemným rozlíšením

Tablet Lenovo Tab P11 2nd Gen je skvelý tablet s veľkým 11“ displejom, ktorý sa pýši obnovovacou frekvenciou 120 Hz, jemným rozlíšením 2 K a dokonalým zobrazením aj tých najmenších detailov. S pokročilou technológiou IPS ponúka špičkové farby pokrývajúce 100% gamutu DCI-P3, takže si môžete plne vychutnať svoje obľúbené multimédiá. Pomer obrazovky k telu 86 % vám prináša dokonalú zábavu bez rušivých prvkov. Na zníženie namáhania očí vyhovuje tablet certifikácii TUV FullCare, takže redukuje množstvo škodlivého modrého svetla, odlesky a nepríjemné blikanie.

Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Vysoký výkon a bohatá pamäť

Lenovo Tab P11 2nd Gen nie je len tak obyčajný tablet – je to výkonom nabitý stroj. V jeho vnútri sa skrýva výkonný osemjadrový procesor MediaTek Helio G99, ktorého takt dosahuje až 2,2 GHz, a doplnený je obrovskou 6 GB RAM pamäťou . Vďaka tejto vysokej výpočtovej kapacite je tablet schopný zvládnuť aj tie najnáročnejšie aplikácie bez akýchkoľvek problémov. A s veľkou úložnou kapacitou až 128 GB sa nemusíte báť, že by vám tablet nedokázal pojať všetky vaše dôležité dáta.

Lenovo Tab P11 (2nd Gen)

Dlhá výdrž batérie

Užite si svoje obľúbené filmy, seriály a hudbu naplno s tabletom Lenovo Tab P11 druhej generácie, ktorý disponuje štyrmi reproduktormi s technológiou Dolby Atmos, aby vám zaručil najlepší zvukový zážitok. A pokiaľ sa radi vydávate na cesty, batéria s kapacitou 7700 mAh vám poskytne až 10 hodín prevádzky na jediné nabitie na prvotriednu zábavu kedykoľvek a kdekoľvek. 

Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Prečo zakúpiť tablet Lenovo Tab P11 2. generácie? 


Vynikajúci displej

Displej s jemným 2 K rozlíšením, skvelými farbami a ochranou zraku.

Vysoký výkon

Procesor MediaTek s taktom až 2,2 GHz a veľká RAM pamäť na ľahkú prevádzku všetkých aplikácií. 

Dokúpiteľné príslušenstvo

Veľké množstvo príslušenstva – od aktívneho stylusu až po externú klávesnicu. 

Veľká výdrž batérie

Batéria s výdržou až 10 hodín zaisťujúca zábavu na cestách

Detský režim

Režim Google Kids Space na jednoduchú správu detského účtu. 

Lenovo IdeaPad 5 14IIL05

Široká škála príslušenstva

Spolu s tabletom Lenovo Tab P11 2nd Gen, si môžete navyše dokúpiť veľa užitočného príslušenstva . Voliteľný aktívny stylus Lenovo Precision Pen 2 vám umožní vytvárať umelecké diela, a pre pohodlné písanie si môžete zakúpiť klávesnicu Lenovo Keyboard Pack pre Tab P11 (2nd Gen) </a >, ktorá vám umožní pohodlnú prácu s tabletom ako s notebookom. Ochrániť svoj tablet môžete voliteľným praktickým obalom.

Lenovo Tab P11 (2nd Gen)

Detský režim

Tablet Lenovo Tab P11 druhej generácie vám umožní zaistiť deťom voľný prístup k tabletu bez obáv. Vďaka špeciálnemu režimu Google Kids Space a rodičovskej kontrole Google Family Link budete mať plnú kontrolu nad tým, čo vaše deti s tabletom robia, a zároveň im poskytnete možnosť inštalovať aplikácie a sledovať videá, ktoré sú určené priamo pre nich . Family Link sa navyše postará, aby vaše deti boli na internete v bezpečí

Lenovo Tab P11 (2nd Gen)

Ľahká a odolná kovová konštrukcia

Tablet Lenovo Tab P11 2nd je navrhnutý do posledného detailu a disponuje odolnou konštrukciou využívajúcou hliníkové zliatiny, čo zaisťuje, že je nielen tenký a ľahký,  ale aj mimoriadne odolný. Na vaše pohodlie podporuje odomykanie tvárou, čo zaisťuje dokonalé zabezpečenie. Duálna WiFi potom zaručuje stabilné pripojenie k internetu a podpora GPS a GLONASS zaistí, že sa nikdy nestratíte. 

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!



Zoznámte sa s Lenovo FreeStyle


Využite svoj tablet ako druhú obrazovku na notebook, používajte ho ako grafický tablet na kreslenie a písanie na vašom notebooku, zdieľajte zvuk z notebooku priamo na tablet a prenášajte medzi svojimi zariadeniami súbory s úplnou ľahkosťou. To všetko vďaka bezdrôtovému pripojeniu cez aplikáciu Lenovo Freestyle, ktorá je dostupná v obchode Microsoft Store av Google Play Store.



Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 11,5 " (29,21 cm)
Rozlíšenie Full HD 2000 × 1200

Úložisko

Kapacita úložiska 128 GB
Typ pamäťovej karty MicroSD, Micro SDXC, Micro SDHC
Max. veľkosť pamäťovej karty 1 000 GB (1 024 000 MB)

Komunikácia a sieť

Bezdrôtové technológie WiFi, Bluetooth, GPS, A-GPS
Podporované mobilné siete 4G/LTE, 3G

Konektory a senzory

Konektory tabletu USB-C, Výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
Senzory Pohybový senzor, Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia, G-senzor

Fotoaparát

Výdrž a výkon

Kapacita batérie 7 700 mAh
Model procesora MediaTek Helio G99
Grafický čip ARM Mali-G57

Ďalšie vlastnosti

Funkcie OTG, Gorilla Glass

Softvér

Operačný systém Google Android
Verzia operačného systému Android 12

Konštrukcia a farba

Výška 269,1 mm (26,91 cm)
Šírka 169,4 mm (16,94 cm)
Hĺbka 7,4 mm (0,74 cm)
Hmotnosť 520 g (0,52 kg)
Farba Sivá

Obsah balenia

Obsah balenia Nabíjačka (adaptér s káblom)

Rad

Rad tabletu Lenovo Tab

Značka/modely

Značka tabletu Lenovo
Model tabletu TAB P11 (2nd Gen)

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  NT210u1d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ZABG0044CZ
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13