Obnoviť stránku

Lauben

Lauben

Lauben: najlepšia voľba pre vašu domácnosť

Značka Lauben je synonymom kvalitných spotrebičov pre vašu kuchyňu a domácnosť. Ich ľahké a bezpečné používanie prináša tie najlepšie výsledky a poteší aj dizajnovým vypracovaním. Niekoľko produktov sa navyše pýši aj oceneniami Red Dot Award a IF Design Award. Všetky produkty Lauben majú troch spoločných menovateľov – intuitívne ovládanie, čistý, moderný a funkčný dizajn a tiež zdravší životný štýl. Ten správny čas na zmenu, ktorá vám uľahčí starostlivosť o domácnosť, nastal práve teraz.

lauben

Lauben uľahčuje starostlivosť o rodinu aj domácnosť

Značka Lauben verí, že srdce spokojnej rodiny bije pri jedálenskom stole. Hlavnú časť portfólia preto tvoria Lauben kuchynské spotrebiče, ktoré urobia majstra zdravého varenia z každého. Na uľahčenie starostlivosti o domácnosť potom Lauben prináša upratovacích asistentov, pomocou ktorých sa upratovanie stane hračkou. Príkladom môžu byť inteligentné robotické vysávače s aplikáciou dostupnou v češtine, angličtine a nemčine. Lauben skrátka znamená dokonalý výsledok s vynaložením minimálneho úsilia.

Lauben Kitchen alebo pomocníci do kuchyne

Láska prechádza žalúdkom a tá k vareniu začína u Lauben. S našimi kulinárskymi pomocníkmi dosiahnete dokonalé výsledky pri vynaložení minimálneho úsilia a záleží len od vás, ako využijete ušetrený čas. Kuchynské spotrebiče Lauben sa vyznačujú inovatívnymi a často multifunkčnými riešeniami v modernom dizajne. Zdravé jedlo plné chuti pripraví ktokoľvek aj bez skúseností, stačí na to mať tie správne spotrebiče. Moderná doba si vyžaduje inovatívny prístup, a to v Lauben dobre vedia.

lauben sous vide
lauben vysávač

Lauben Home pre domov ako zo škatuľky

Obydlie ako zo žurnálu si môže dopriať každý, a to s minimálnym úsilím. Robotické vysávače nepotrebujú asistenciu, s upratovaním rôznych povrchov si poradia automaticky. Tyčové vysávače už nejakú tú asistenciu vyžadujú, napriek tomu je upratovanie s nimi jedna radosť a s prehľadom zvládnu udržiavať v čistote aj čalúnenie. Skvelý výkon vysávačov Lauben si poradí aj s chlpmi domácich miláčikov a alergici ocenia efektívny systém filtrov. Život predsa ponúka množstvo radostí, tak prečo ho tráviť zdĺhavým upratovaním.

Spresniť parametre
87 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16