Obnoviť stránku

Lauben Electric Kettle 1800BC

4,3 10 hodnotení
Cenová bomba
41,90 € Ušetríte 5,30 €

Lauben Electric Kettle 1800BC

V okamihu pripravená voda s teplotou presne pre váš nápoj

Bez rýchlovarnej kanvice by sa dnes nezaobišlo veľa domácností, pretože predstavuje rýchly a pohodlný spôsob ohrevu vody. Lauben Electric Kettle 1800BC je však viac ako obyčajná rýchlovarná kanvica, vďaka svojmu elegantnému dizajnu bude navyše vo vašej kuchyni skvele vyzerať. Na kanvici je umiestnený veľký digitálny displej, na ktorom uvidíte zvolenú teplotu. K dispozícii budete mať výber z 5 teplôt (40 °C, 60 °C, 85 °C, 90 °C a 100 °C). Pomocou funkcie Keep Warm (40 °C) udrží kanvica teplotu vody až po dobu 2 hodín. Lauben Electric Kettle vie lepšie držať teplotu aj pasívne vďaka dvojitému plášťu, ktorého vonkajšia vrstva využíva technológiu Cool Touch – tá zabraňuje popáleniu sa o kanvicu. Integrovaná bezpečnostná poistka ochráni kanvicu Lauben Electric Kettle 1800BC proti prehriatiu a vareniu naprázdno. Používanie je pohodlnejšie vďaka otočnej základni o 360°. 

Rýchlovarná kanvica Lauben Electric Kettle 1800BC umožní nastaviť správnu teplotu pre váš nápoj

Aby ste si mohli vychutnať svoj obľúbený nápoj ako sa patrí, je potrebné zvoliť správnu teplotu na jeho prípravu. Rýchlovarná kanvica vám umožní vybrať si z teplôt: 40 °C, 60 °C, 85 °C, 90 °C a 100 °C. O presné určenie teploty sa stará značkový termostat z Veľkej Británie. Nastavenie teploty sa vykonáva prostredníctvom dotykového tlačidla pod displejom. Kanvica Lauben Electric Kettle 1800BC disponuje funkciou Keep Warm, ktorá udržuje rovnakú teplotu vody až ďalšie 2 hodiny. Dvojité steny rýchlovarnej kanvice dokážu lepšie pasívne udržovať teplotu vody vnútri.

  • Káva — 90 °C
  • Čaj — 85 °C
  • Čaj s medom — 60 °C
  • Udržiavanie teploty — 40 °C

Kanvica s bezpečným a pohodlným používaním

Pohodlné a hlavne bezpečné používanie patrí medzi tie najdôležitejšie faktory. Kanvica Lauben Electric Kettle 1800BC oplýva technológiou Cool Touch, ktorá zaistí, že sa o kanvicu nepopálite vďaka dvojitým stenám. Samozrejmosťou je prítomnosť poistky proti prehriatiu a vareniu naprázdno. Rýchlovarná kanvica má integrovaný filter zachytávajúci pevné čiastočky a nečistoty z vody. Základňa kanvice Lauben Electric Kettle 1800BC je otočná o 360°.  Konvica sa otvára prostredníctvom tlačidla na veku.

Rýchlovarná konvica v elegantnom dizajne

Lauben Electric Kettle 1800BC zaujme elegantným vyhotovením v čiernej farbe, ktorému dominuje digitálny displej zobrazujúci teplotu. Vnútorná časť rýchlovarnej kanvice je vyrobená z nerezovej ocele. Pokiaľ si chcete na kuchynskej linke udržať poriadok, môžete prívodný kábel schovať do dna základne.  Rýchlovarná konvica Lauben Electric Kettle 1800BC tvorí skvelý funkčný a dizajnový pár s hriankovačom Lauben.

Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Lauben Electric Kettle 1800BC

  • Veko sa otvára pomocou tlačidla
  • Funkcia Keep Warm udržuje teplotu vody v kanvici až po dobu 2 hodín
  • Rýchlovarná kanvica má veľký dotykový displej zobrazujúci zvolenú teplotu
  • Nastavenie požadovanej teploty pomocou dotykového panelu
  • Kanvica Lauben Electric Kettle 1800BC má dvojité steny, ktoré pasívne udržia teplotu vody po dlhšiu dobu
  • Vonkajší plášť sa nezahrieva vďaka technológii Cool Touch
  • Bezpečnostná poistka proti prehriatiu a vareniu naprázdno
  • Rýchlovarná konvica má otočnú základňu o 360°
  • Vnútro konvice vyrobené z nerezovej ocele
  • Integrovaný filter zachytí drobné čiastočky a nečistoty z vody
  • Presný termostat vyrobený vo Veľkej Británii
  • Možnosť voľby teploty vody 40 °C, 60 °C, 85 °C, 90 °C a 100 °C

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Plast

Vlastnosti

Objem 1,5 l
Vlastnosti Dotykové ovládanie, Dvojitý plášť, Filter, Otočná základňa, Skrytá špirála, Úložný priestor na kábel
Funkcie Automatické vypnutie, Udržanie teploty, Ochrana proti chodu naprázdno, Ochrana proti prehriatiu, Regulácia teploty, Ukazovateľ teploty vody, Zvuková signalizácia
Príkon 1 800 W
Typ filtra Trvalý

Dizajn

Dizajn Klasický

Farba

Farba Čierna

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko
Kód:  LAURK920
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LBNEK1800BC

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18