Obnoviť stránku

Lauben Slow Cooker 3500SB

4,8 22 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
59,99 €

Lauben Slow Cooker 3500SB

Pomaly a chutne s Lauben Slow Cooker 3500SB

Pomalý hrniec Lauben Slow Cooker 3500SB vám ušetrí veľa času aj financií.Stačí do neho vložiť suroviny a na nižšom teplotnom stupni za vás pomaličky vykúzli luxusné a šťavnaté pokrmy.Ideálny je predovšetkým na polievky, omáčky či ragú.Vnútorná keramická nádoba s kapacitou 3,5 l dokonale drží teplo a nič sa v nej nepripáli, nezanáša sa a môžete ju umývať v umývačke.Hrniec na pomalé varenie v kuchyni nezaberie veľa miesta, ale pripravíte v ňom jedlo pre celú rodinu.Jednoduché je aj jeho ovládanie, a to pomocou panela s tlačidlami.Určite oceníte aj praktické funkcie, ako odložený štart a udržiavanie teploty.Zaobstaraním pomocníka, akým je pomalý hrniec Lauben Slow Cooker 3500SB, budete hviezda v kuchyni bez toho, aby ste v nej museli tráviť hodiny.S pomalým hrncom znížite náklady, ale určite nie úroveň pripravovaných pokrmov.Pre inšpiráciu na začiatok nájdete v balení aj kuchárku s receptami.



Tajomstvo pomalého varenia

Znie to ako protirečenie, ale pomalé varenie šetrí váš čas.Nemusíte stáť pri sporáku, nič strážiť ani miešať, pomalý hrniec uvarí za vás napríklad vtedy, keď cvičíte, spíte alebo relaxujete.To nie je sen, s hrncom na pomalé varenie Lauben Slow Cooker 3500SB sa perfektné jedlo bez práce stáva realitou.

Najmodernejšie technológie pomalého hrnca Lauben Slow Cooker 3500SB

Pomalý hrniec Lauben Slow Cooker 3500SB je vybavený hneď niekoľkými najmodernejšími technológiami.Technológia SlowHeat® zaisťuje rovnomerné rozloženie ohrevu a konštantnú teplotu počas varenia. Šťavnatosť pokrmov garantuje technológia Thermeffect®, ktorá mení počas varenia spojivové tkanivá a tuhšie časti mäsa na želatínu.Výsledkom je dokonalý gurmánsky zážitok aj z bežne suchších kúskov mäsa.Priložená brožúrka s receptami vám môže byť inšpiráciou na začiatok.

Jednoduchá údržba a maximálna bezpečnosť hrnca na pomalé varenie Lauben Slow Cooker 3500SB

Bezpečnosť je vždy na prvom mieste, preto je hrniec na pomalé varenie Lauben Slow Cooker 3500SB vybavený technológiou Cool Touch, ktorá zaisťuje, aby sa nikto zvonku o hrniec nepopálil. Maximálne zjednodušená je aj údržba hrnca.Vnútornú nádobu a pokrievku z tvrdeného skla iba vložíte do umývačky a máte hotovo.Hrniec má pekný dizajn, takže sa vyníma aj na kuchynskej linke a zároveň ho so sebou pohodlne vezmete napríklad na chalupu.


Skvelá chuť, žiadna práca

Pomalý hrniec Lauben Slow Cooker 3500SB si poradí s akýmkoľvek jedlom, na prípravu ktorého je ideálny nižší stupeň teploty a viac času.Polievky, omáčky či ragú tak pripravia bez nutnosti vašich väčších zásahov.

Technológia Thermeffect®

Táto technológia mení počas varenia spojivové tkanivá a tuhšie časti mäsa na želatínu.Vo výsledku tak aj z bežne suchších a lacnejších kúskov mäsa vytvoríte dokonalý a šťavnatý pokrm.

Pomalý hrniec Lauben Slow Cooker 3500SB s technológiou SlowHeat®

Vďaka tejto technológii nastáva rovnomerné rozloženie tepla a udržiava sa konštantná teplota počas celej doby varenia.Jedlo sa tak nepripaľuje a uchováva si všetky živiny.

Inšpiratívna kuchárka

Nápady môžete čerpať z pribalenej kuchárky s jednoduchými a zároveň zdravými receptami.

Pomalý hrniec Lauben šetrí životné prostredie

Žiadny zbytočný riad, jeho následné umývanie a platničky idúce na plno.Teraz vám postačí jeden pomalý hrniec Lauben Slow Cooker 3500SB a jeden zdroj energie.

Vnútorná nádoba z keramiky

Vnútorná nádoba hrnca na pomalé varenie Lauben Slow Cooker 3500SB z prémiového keramického materiálu dokonale drží teplo, nič sa v nej nepripáli a nezanáša sa.

Dve teplotné úrovne

Podľa zvolenej teploty, nižšej či vyššej, sa automaticky nastaví čas varenia.

Ručné nastavenie času na hrnci Lauben Slow Cooker 3500SB

Občas vám automaticky nastavený čas nemusí vyhovovať, v tom prípade je tu možnosť manuálneho nastavenia podľa aktuálnej potreby.


Hrniec na pomalé varenie Lauben Slow Cooker 3500SB s kapacitou 3,5 l

Vnútorná nádoba hrnca Lauben Slow Cooker 3500SB s kapacitou 3,5 l je úplne dostačujúca na prípravu jedla pre celú rodinu.

Umývačka hrncu Lauben Slow Cooker 3500SB neublíži

Pokrievku aj vnútornú nádobu hrnca Lauben Slow Cooker 3500SB môžete umývať v umývačke riadu.

Energeticky nenáročné

Na zahriatie pomalého hrnca Lauben Slow Cooker 3500SB je potrebné oveľa menej energie, než na rozpálenie sporáka či rúry.

Funkcia Keep Warm

Do funkcie Warm, udržanie teploty, sa hrniec prepne automaticky po dokončení doby varenia.Ak necháte funkciu zapnutú, jedlo zostane teplé až 6 hodín.


Cool Touch technológia

Technológia, ktorá zabraňuje popáleniu o vonkajšiu časť pomalého hrnca Lauben Slow Cooker 3500SB.

Funkcia odloženého štartu hrnca Lauben Slow Cooker 3500SB

Začiatok varenia môžete odložiť až o 16 hodín, naplánujete si ho teda podľa potreby.

Protišmykové nožičky

Hrniec na pomalé varenie Lauben Slow Cooker 3500SB je vybavený protišmykovými nožičkami, ktoré ho udržia na mieste.

Pokrievka z tvrdeného skla

Tvrdené sklo, z ktorého je vyrobená pokrievka, je vybavené otvorom na únik prebytočnej pary.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Hrniec s pomalým ohrievaním

Objem

Objem 3,5 l

Funkcie

Funkcie Vhodné do umývačky, Časovač, Udržanie teploty, Vyberateľná nádoba, Odložený štart
Príslušenstvo Pokrievka

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Typ

Typ Hrniec

Tvar

Tvar Oválny

Materiál

Typ vonkajšieho povrchu Nerezový
Typ vnútorného povrchu Keramický
Povrchová úprava rukoväti Plastová

Vlastnosti

Pokrievka Áno
Typ Hrniec

Druh potravín

Druh potravín Univerzálne

Funkcie a príslušenstvo

Funkcie Vhodné do umývačky
Príslušenstvo Pokrievka

Farba

Farba Červená, Antikorová

Vlastnosti súpravy

Počet hrncov/panvíc v súprave 1 ks

Vlastnosti

Príkon 200 W
Objem 3,5 l
Kód:  LAUPH494
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LBNSC3500SB 

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03