Obnoviť stránku

Lamax

LAMAX

LAMAX Electronics – poctivá kvalita za priaznivú cenu

Spoločnosť LAMAX Electronics začala predajom vlastných akčných kamier a kamier do auta, ale portfólio sa čoskoro rozšírilo o ďalšiu prenosnú elektroniku. V ponuke nájdete štýlové bezdrôtové reproduktory a vynikajúce Bluetooth slúchadlá. Značka rýchlo získala popularitu a v súčasnosti ponúka svoje produkty po celej Európe. Vysokú kvalitu zariadení LAMAX potvrdzuje rad ocenení v odborných časopisoch ako CHIP, Computer, alebo Stereo & Video.

Slúchadlá LAMAX

Bezdrôtové slúchadlá LAMAX

Bezdrôtové slúchadlá LAMAX vás zaujmú elegantným dizajnom a čistým zvukom s výraznými basmi, vďaka kvalitným meničom. Bezdrôtová technológia Bluetooth zaručí výborný signál až do vzdialenosti 10 metrov a nabíjacie batérie pre vybrané modely vydržia až 20 hodín. Bluetooth slúchadlá LAMAX sú k dispozícii v pohodlnej verzii cez uši aj v športovom vyhotovení do uší. Slúchadlá sú navyše vybavené kvalitným mikrofónom.

Reproduktory LAMAX

Bluetooth reproduktory LAMAX sú prenosné zariadenia s jedinečným dizajnom a bezdrôtovým Bluetooth pripojením. Výnimočnú kvalitu zaručí aj čisté počúvanie pri vysokom výkone a zvýraznené basové linky. Niektoré reproduktory LAMAX ponúkajú aj možnosť počúvania FM rádia pomocou digitálneho tunera. Batérie vybraných modelov s kapacitou až 4 000 mAh zvládnu až 10 hodín prehrávania a nezaskočí ich ani striekajúca voda.

Reproduktor LAMAX
Akčná kamera LAMAX

Akčné kamery LAMAX

Akčné kamery LAMAX ponúkajú špičkovú kvalitu obrazu až v 4K rozlíšení. Outdoorová kamera LAMAX ponúka funkcie ako NightPhoto na nočné fotografovanie, alebo natáčanie 120 snímok za sekundu, čo je vhodné na tvorbu spomalených záberov. Vďaka vodotesnému puzdru a kvalitnej konštrukcii odolá dažďu i pádom. Už v základnom balení dostanete k akčnej kamere LAMAX všetko potrebné príslušenstvo, vrátane napríklad diaľkového ovládača, alebo rôznych držiakov na súš i do vody.

Spoľahlivé autokamery LAMAX

Kamery do auta LAMAX dokážu snímať všetko dianie na ceste a ukladať ho až vo Full HD rozlíšení, a to dokonca aj v noci. Nahrávanie je nepretržité – najstaršie záznamy sú automaticky prepisované novšími. Autokamera LAMAX vám tak pomôže dokázať nevinu v prípade autonehody, pretože záznam je použiteľný ako dôkaz pre poisťovňu aj políciu. Kamery samozrejme podporujú pamäťové karty.

Kamera do auta (dashcam) LAMAX
Príslušenstvo LAMAX

Elegantné príslušenstvo LAMAX

LAMAX ponúka veľa ďalšej elektroniky a kladie dôraz najmä na prenosné zariadenia, ktoré posunú vaše zážitky na novú úroveň. Napríklad stolové LED lampy LAMAX sú skvelým riešením na osvetlenie pracovného stola – disponujú reguláciou jasu a troma svetelnými režimami na ochranu očí. Inteligentný fitness náramok je skvelým pomocníkom pri cvičení. Poskytuje nielen prehľad o spálených kalóriách a prejdenej vzdialenosti, ale slúži aj ako inteligentné hodinky.

Spresniť parametre
142 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07