Obnoviť stránku

LAMAX Storm1

4,6 164 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
74,99 €

LAMAX Storm1

Chcete narobiť najväčší rámus z celej ulice? S výkonom 40 W duní reproduktor Storm1 ako búrka nad mestom. Pred tou ho napokon nemusíte chrániť, pretože je pogumovaný a pripravený aj na drsnejšie podmienky. Z batérie dostanete až 15 hodín hrania v kuse a cez Bluetooth v najnovšej verzii 5.0 sa pripojíte na viac ako 15 metrov. Tak skúste, ako dlho na max vydržíte vy!

BOOOM v 3 dimenziách

Zvuk reproduktora LAMAX Storm1 si môžete prispôsobiť každej situácii. Potrebujete ozvučiť väčší priestor v dome? V tom prípade skúste režim Hall. Na záhradné párty sa bude hodiť Super bass. Na počúvanie jasných tónov je tu zasa režim Normal. V každom prípade sa môžete spoľahnúť na výkon 40 W z dvoch kvalitných meničov. A keby to nestačilo, pomocou funkcie TWS možno pripojiť ešte jeden rovnaký reproduktor a získať skutočné stereo s dvojnásobným výkonom.

Reproduktor LAMAX Storm1 je pripravený na váš život

Reproduktor LAMAX Storm11 vás odprevadí kamkoľvek a svojím dizajnom vždy vzbudí pozornosť. Dážď, kúpanie, prach i sneh – Storm1 zvládne všetko, takže ho môžete brať so sebou po celý rok. Aj napriek svojej robustnosti sa vám dokonca ľahko zmestí do batoha. A nemusíte sa báť, že zábava skončí už v piatok v noci, pretože batéria vystačí až na 15 hodín prevádzky!

Máte ho pod palcom

Cez Bluetooth v najnovšej verzii 5.0 sa môžete pripojiť k telefónu na viac ako 15 metrov v perfektnej kvalite vďaka vysokej prenosovej rýchlosti, stabilne a s nízkou spotrebou. Spojenie nadviažete úplne jednoducho pomocou technológie NFC. Keď nemôžete alebo nechcete použiť Bluetooth, je vám k dispozícii ešte slot na pamäťovú kartu Micro SD alebo štandardný audio konektor 3,5 mm jack.

Vysoký výkon 40 W

Dva meniče s celkovým výkonom 40 W dokážu hrať poriadne nahlas. V tejto triede viac hlasnejších reproduktorov nenájdete.

Vodotesnosť podľa IP67

Reproduktor chráni pred prírodnými živlami pogumované telo s krytím IP67. Nevadí mu ani hrubšie zaobchádzanie, dážď, prach, sneh a aj v hĺbke 1 meter vydrží až 30 minút. Storm1 vydrží skoro všetko.

True Wireless Stereo

Funkcia TWS umožňuje k LAMAX Storm1 pripojiť druhý rovnaký reproduktor a zdvojnásobiť celkový výkon so skutočným stereo zvukom. Žiadne sekanie, žiadne oneskorenie, len skvelé počúvanie.

Najnovšie Bluetooth 5.0

Bluetooth v najnovšej verzii dokáže prenášať dvakrát toľko dát, čo spoznáte na kvalite počúvania. Spotrebuje ale menej energie, a to zas uvidíte na výdrži batérie v reproduktore aj telefóne.

Široká konektivita

LAMAX Storm1 prehrá čokoľvek a odkiaľkoľvek. Okrem pripojenia cez Bluetooth 5.0 do neho môžete vložiť Micro SD kartu alebo použiť bežný audio kábel s jackom 3,5 mm.

15 hodín hudby

Do reproduktora sme zabudovali akumulátor s kapacitou 6 600 mAh, ktorý vydrží na jedno nabitie až 15 hodín nepretržitej prevádzky. To sa hodí všade tam, kde nemáte k dispozícii zásuvku. Dobitie trvá necelé tri hodiny.

3 hudobné režimy

Nalaďte si reproduktor podľa nálady a situácie. Režim Hall je určený na ozvučenie celej miestnosti, Super bass zdôrazní hĺbky a v režime Normal si vychutnáte hudbu bez skreslenia.

Praktické USB-C a NFC

Symetrický konektor USB-C má oproti iným typom konektorov výhodu v tom, že ho nemôžete zapojiť zle. A s technológiou NFC stačí reproduktor priblížiť k telefónu na krátku vzdialenosť a je spárované.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack, AUX, microSD
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, NFC
USB 1 ×
Výstupy 3,5 mm Jack

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 5.0

Charakteristika

Frekvencia do 18 000 Hz

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S hlasovým asistentom, S mikrofónom
Ovládanie iOS, Android

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny

Stupeň krytia

Batéria

Kapacita batérie 3 600 mAh
Maximálna výdrž batérie 15 h

Rozmery soundbaru

Šírka 20,4 cm
Hĺbka 6,4 cm
Výška 8 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 0,8 kg

Určenie

Určenie K mobilu

Farba

Farba Čierna
Kód:  LMA019w
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LMXSM1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19