Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

LAMAX Sentinel2

4,7 90 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
34,99 €

LAMAX Sentinel2

Už nemusíte pátrať ďalej. Máte pred sebou ten najlepší bezdrôtový reproduktor na každú outdoorovú akciu. Nezáleží na tom, či mierite na vodu, do hôr alebo do víru veľkomesta. S reproduktorom LAMAX Sentinel2 máte postarané o parádny zvuk a vďaka výkonu 20 W si ho užijú aj ostatní. Má robustnú konštrukciu a pogumované telo, ktoré odolá vode, takže dažďom zábava nekončí. Navyše znesie aj drsnejšie zaobchádzanie. Slušnú výdrž má i batéria – v jednom záprahu môžete počúvať až 24 hodín. A vďaka Bluetooth 5.0 to ide aj bez drôtov.

Reproduktor LAMAX Sentinel2 je na dobrodružstvo pripravený

Kamkoľvek sa chystáte vydať, LAMAX Sentinel2 môže ísť s vami. Je celý chránený gumovým povlakom a prekoná s vami aj drsné podmienky – vodu, prach i sneh. Padne akurát do ruky, ale môžete ho zavesiť aj na batoh za karabínu alebo napríklad šnúrku, ktorú pretiahnete praktickým očkom.

Dávajte o sebe vedieť. Veľmi dlho

Nenechajte nikoho pochybovať o tom, aká hudba vám práve imponuje. Reproduktor je osadený dvoma meničmi s celkovým výkonom 20 W, ktoré v pokoji ozvučia menšiu miestnosť a ani vo vonkajšom prostredí sa nenechajú zahanbiť. Navyše môžete bezdrôtovo prepojiť dva rovnaké reproduktory pomocou funkcie TWS do riadneho sterea s dvojitým výkonom. Batéria s kapacitou 3 600 mAh zvládne na jedno nabitie zásobovať reproduktor energiou až 24 hodín.

Pripojte sa, ako chcete

LAMAX Sentinel2 môžete pripojiť takmer k čomukoľvek. Najnovšia verzia Bluetooth 5.0 ponúka lepšiu stabilitu a je úspornejšia pre reproduktor aj pre pripojené zariadenie. Vyšší výkon Bluetooth znamená, že sa kvalita počúvania nezhorší ani po pripojení z vedľajšej miestnosti. Použiť môžete aj kartu Micro SD alebo sa napojiť na bežný 3,5 mm jack. Na dobíjanie slúži moderný symetrický konektor USB-C.

Vodotesnosť podľa IP67

Reproduktor hravo zvládne striekajúcu vodu i kúpanie. Vďaka krytiu IP67 mu nevadí prach a ponorený vo vode prežije bez úhony až pol hodiny.

Výkon 20 W a perfektný zvuk

Na zvuku sme si dali maximálne záležať, aby iné Bluetooth reproduktory tejto triedy nemali šancu. A s výkonom 20 W sa o hudobný zážitok podelíte aj so susedmi.

Najnovšie Bluetooth 5.0

Nové Bluetooth má dvojnásobnú prenosovú kapacitu. A viac dát samozrejme znamená vyššiu kvalitu zvuku. Pri tom je menej energeticky náročný, takže šetrí batériu aj v pripojenom zariadení.

Výdrž až 24 hodín

Ani na víkendovom výlete pod stanom alebo kdekoľvek inde, kde nie je zásuvka, sa nemusíte báť, že vám dôjde batéria. Reproduktor má batériu s kapacitou 3 600 mAh, na ktorú vydrží na jedno nabitie hrať celý deň.

True Wireless Stereo

Vďaka funkcii TWS možno vytvoriť s ďalším reproduktorom LAMAX Sentinel2 výkonnejšiu zostavu. Výsledkom je vynikajúci zvuk bez akéhokoľvek oneskorenia medzi oboma reproduktormi.

Nabíjanie cez USB-C

Univerzálny konektor USB-C je dnes najbežnejší a jeho najväčšou výhodou je súmernosť. To znamená, že ho pripojíte aj poslepiačky.

Prehrávajte z čohokoľvek

Nezáleží, na čom máte hudbu uloženú. LAMAX Sentinel2 ju prehrá rovnako dobre z telefónu cez Bluetooth 5.0 ako z Micro SD karty alebo cez štandardný audio kábel.

Vezmite ho všade so sebou

Reproduktor môžete ľahko prenášať v ruke alebo pripnutý hoci na batohu za karabínu alebo lanko, ktoré prevlečiete praktickým okom. Je malý a váži len 525 gramov, takže nie je problém si ho brať kamkoľvek.

Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack, microSD
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×
Výstupy 3,5 mm Jack

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 5.0

Charakteristika

Frekvencia od 115 Hz
Frekvencia do 15 000 Hz

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S hlasovým asistentom
Ovládanie iOS, Android

Stupeň krytia

Batéria

Kapacita batérie 3 600 mAh
Maximálna výdrž batérie 24 h

Rozmery soundbaru

Šírka 18,6 cm
Hĺbka 6,2 cm
Výška 5 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 0,53 kg

Určenie

Určenie K mobilu

Farba

Farba Čierna
Kód:  LMA019i1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LMXSE2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11