Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Kalkulačky CASIO

Kalkulačky Casio

Kalkulačky Casio

Japonská firma Casio sa zaoberá výrobou a vývojom elektroniky už viac ako sedemdesiat rokov. Prvá kalkulačka Casio uzrela svetlo sveta už v roku 1957 a stále patrí medzi hlavné produkty spoločnosti. V ponuke nájdeme kalkulačky všetkých druhov, od malých vreckových prístrojov, cez kalkulačky pre školákov až po tie vedecké. Pokiaľ si zaobstaráte kalkulačku Casio, získate spoľahlivý, odolný a technologicky vyspelý produkt.

Vrecková kalkulačka Casio

Vreckové kalkulačky Casio

Vreckové kalkulačky majú malé rozmery a väčšinou iba základné funkcie. Ich hlavnou výhodou je skladnosť a odolnosť. Oproti kalkulačke na mobilnom telefóne majú vreckové kalkulačky Casio oveľa lepšiu ovládateľnosť, najmä v rukaviciach a pri nepriaznivom počasí. Vrecková kalkulačka Casio je tiež plne dostačujúca na prvý stupeň základnej školy. Vďaka uvedeným vlastnostiam je tiež vhodná na pracovné výpočty v teréne.

Stolové kalkulačky Casio

Stolové kalkulačky sú charakteristické najmä väčšími rozmermi a viacmiestnym displejom a hodia sa na použitie v kanceláriách, prevádzkach alebo učtárňach. Vybrané stolové kalkulačky Casio zvládnu tiež účtovné operácie, výpočty marží, zaokrúhľovanie aj tlač. Sú napájané z batérií, zo solárnych článkov, alebo aj za pomoci sieťového adaptéra.

Stolná kalkulačka s tlačou Casio
Vedecká kalkulačka Casio

Vedecké kalkulačky Casio pre školákov, študentov i technikov

Vedecké kalkulačky umožňujú vykonávanie zložitejších matematických výpočtov. Kým základné modely sú vďaka intuitívnemu ovládaniu ideálne na druhý stupeň základnej školy alebo strednej školy, pokročilé vedecké kalkulačky Casio sú potom vhodné pre vysokoškolákov a technikov. Ponuku uzatvára vedecká kalkulačka Casio s viacriadkovým displejom, ktorá si poradí napríklad aj so zlomkami, s výpočtami variácií, kombinácií, derivácií alebo maticovými výpočtami.

Grafické kalkulačky Casio

Grafické kalkulačky sú typické veľkým prehľadným displejom, ktorý umožňuje zobrazenie tabuliek, grafov, kriviek a výpočtov v plnom formáte. Grafické kalkulačky Casio majú prirodzené ovládanie podobné zápisu na papier, a môžu tak spracovávať najrôznejšie matematické operácie – napríklad logaritmické a exponenciálne výpočty, kombinatoriku, prácu s vektormi a výpočty integrálov.

Grafická kalkulačka casio
Spresniť parametre
49 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14