Obnoviť stránku

CASIO FX 85 ES PLUS 2E

4,8 28 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
20,90 €

CASIO FX 85 ES PLUS 2E

Nechcete urobiť chybu pri výpočte? Rada vám v tom prípade pomôže kalkulačka CASIO FX 85 ES PLUS 2E. Vedecká kalkulačka na maturitu vie rýchlo vypočítať aj pokročilé počítacie operácie, preto sa skvele hodí pre stredoškolákov aj vysokoškolákov. Ponúkne celkovo 252 funkcií pokrývajúcich celý rozsah vyučovanej látky. Ak by sme hovorili o základných funkciách, ktoré sú k dispozícii, ide o kalkulačku s odmocninami, s percentami, so zátvorkami, s poslednou odpoveďou a s obnovením. CASIO FX 85 ES PLUS 2E súčasne ale nevynecháva ani logaritmické funkcie alebo goniometrické funkcie. O napájanie sa stará batéria CR44/LR44 (gombíková). Ďalšou nespornou výhodou je chod na duálne napájanie. To znamená solárne a zároveň batériové napájanie, vďaka čomu výrazne ušetrí spotrebu. Táto kalkulačka poskytne bodový displej. Vo výbave je aj ochranné puzdro, ktoré ju zabezpečí a zanechá jej povrch bez škrabancov. Počítajte u nej s rozmermi 16,2 × 7,7 × 1,1 cm.

Dôležité parametre kalkulačky CASIO FX 85 ES PLUS 2E

  • Táto vedecká kalkulačka je povolená na maturite
  • 252 matematických funkcií
  • Napájanie: solárne aj batériové
  • Počítajte s hmotnosťou kalkulačky 95 g
  • Automatické vypínanie šetrí energiou
  • Vedecké funkcie: goniometrické funkcie Sin, Cos, Tan, Cotg , zlomky, logaritmické funkcie, výpočty v sústavách DEC, BIN, OCT, HEX, PEN a prirodzené zobrazenie výpočtov

CASIO FX 85 ES PLUS 2E – kalkulačka vhodná na maturitu

Vedeckú kalkulačku CASIO FX 85 ES PLUS 2E si môžete vziať aj na štátnu maturitnú skúšku z matematiky. Pomôže vám s výpočtom exponenciálne, goniometrické a tiež logaritmické funkcie, súčasne ale nevykresľuje grafy, nedokáže upravovať alebo riešiť algebrické rovnice s premennou a nie je programovateľná.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ kalkulačky Vedecká – povolená na maturite

Napájanie

Typ napájania Solárne aj batériové
Prídavné batérie CR44/LR44 (gombíková)

Výbava

Výbava Ochranné puzdro, Automatické vypnutie
Typ klávesov Plastové
Počet matematických funkcií 252 funkcií

Funkcie

Základné funkcie S odmocninami, S percentami, So zátvorkami, S poslednou odpoveďou, S obnovením
Vedecké funkcie Goniometrické funkcie Sin, Cos, Tan, Cotg , Zlomky, Logaritmické funkcie, Výpočty v sústavách DEC, BIN, OCT, HEX, PEN , Prirodzené zobrazenie výpočtov

Displej

Displej Bodový

Rozmery a hmotnosť

Výška 16,2 cm
Šírka 7,7 cm
Hĺbka 1,1 cm
Hmotnosť 95 g
Kód:  QS786j
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  FX 85 ES PLUS 2E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04