Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

CASIO FX 350 ES PLUS 2E

4,9 91 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
16,90 €

CASIO FX 350 ES PLUS 2E

Pracujete s výpočtami a nechcete urobiť chybu? Pomocnú ruku vám podá kalkulačka CASIO FX 350 ES PLUS 2E. Vedecká kalkulačka na maturitu vyrieši aj zložitejšie príklady, vďaka tomu sa skvele hodí pre stredné aj vysoké školy a zároveň aj technicky zamerané zamestnania. Celkovo používateľovi ponúka 252 funkcií, ktoré zvládnu celý rozsah učebných osnov. V prípade základných funkcií, ktoré sú k dispozícii, hovoríme o kalkulačke matematickej s odmocninami, s percentami, so zátvorkami, s poslednou odpoveďou a s obnovením. CASIO FX 350 ES PLUS 2E zároveň ale tiež pozná logaritmické funkcie alebo goniometrické funkcie. O jej chod sa stará batéria CR44/LR44 (gombíková). Súčasťou kalkulačky je bodový displej. Súčasťou výbavy je aj ochranné puzdro, ktoré udrží jej povrch chránený. Čo do rozmerov má 16,2 × 7,7 × 1,1 cm.

Kľúčové znaky kalkulačky CASIO FX 350 ES PLUS 2E

  • Vedecká kalkulačka vhodná na maturitu
  • 252 funkcií
  • Napájanie: batériové
  • Hmotnosť matematickej kalkulačky je 95 g
  • Automatické vypínanie šetrí energiou
  • Vedecké funkcie: goniometrické funkcie Sin, Cos, Tan, Cotg , zlomky, logaritmické funkcie, výpočty v sústavách DEC, BIN, OCT, HEX, PEN a prirodzené zobrazenie výpočtov

CASIO FX 350 ES PLUS 2E: kalkulačka povolená na maturite

Kalkulačku CASIO FX 350 ES PLUS 2E môžete použiť ako jednu z kalkulačiek povolených na maturite. Vďaka nej sa vám podarí vypočítať logaritmické, goniometrické aj exponenciálne funkcie, ale zároveň nie je programovateľná, nedokáže upravovať alebo riešiť algebrické rovnice s premennou ani nevykresľuje grafy.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ kalkulačky Vedecká – povolená na maturite

Napájanie

Typ napájania Batériové
Prídavné batérie CR44/LR44 (gombíková)

Výbava

Výbava Ochranné puzdro, Automatické vypnutie
Typ klávesov Plastové
Počet matematických funkcií 252 funkcií

Funkcie

Základné funkcie S odmocninami, S percentami, So zátvorkami, S poslednou odpoveďou, S obnovením
Vedecké funkcie Goniometrické funkcie Sin, Cos, Tan, Cotg , Zlomky, Logaritmické funkcie, Výpočty v sústavách DEC, BIN, OCT, HEX, PEN , Prirodzené zobrazenie výpočtov

Displej

Displej Bodový

Rozmery a hmotnosť

Výška 16,2 cm
Šírka 7,7 cm
Hĺbka 1,1 cm
Hmotnosť 95 g

Parameter pre hákovanie

Typ batérie pre hákovanie LR44
Kód:  QS786k
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  FX 350 ES PLUS 2E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13