Obnoviť stránku

CASIO FX 82 ES PLUS 2E

5,0 23 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
17,90 €

CASIO FX 82 ES PLUS 2E

Chcete si byť istí, že pri výpočtoch neurobíte chybu? V tom prípade vám pomôže kalkulačka CASIO FX 82 ES PLUS 2E. Vedecká kalkulačka na maturitu si poradí so zložitejšími výpočtami, vďaka tomu sa skvele hodí pre stredoškolských a vysokoškolských študentov, pre matematikov alebo vedcov. Celkovo používateľovi ponúkne 252 funkcií pokrývajúcich celý rozsah učebných osnov. Ak by sme hovorili o základných funkciách, ktoré sú k dispozícii, ide o kalkulačku s odmocninami, s percentami, so zátvorkami, s poslednou odpoveďou a s obnovením. CASIO FX 82 ES PLUS 2E navyše ale zvládne aj logaritmické funkcie alebo goniometrické funkcie. O jej chod sa stará batéria AAA (mikrotužková). Výhodou kalkulačky je bodový displej. Tento model je navyše vybavený puzdrom, ktoré ju ochráni pred poškriabaním. Meria 16,2 × 7,7 × 1,4 cm.

Podstatné prednosti kalkulačky CASIO FX 82 ES PLUS 2E

  • Táto vedecká kalkulačka je povolená na maturite
  • 252 funkcií
  • Napájanie: batériové
  • Matematická kalkulačka disponuje hmotnosťou 105 g
  • Automatické vypínanie šetrí energiou
  • Vedecké funkcie: goniometrické funkcie Sin, Cos, Tan, Cotg , zlomky, logaritmické funkcie, výpočty v sústavách DEC, BIN, OCT, HEX, PEN a prirodzené zobrazenie výpočtov

CASIO FX 82 ES PLUS 2E: ideálna kalkulačka pre maturantov

Vedeckú kalkulačku CASIO FX 82 ES PLUS 2E môžete použiť na maturite. Pomôže vám s vyriešením goniometrické, logaritmické a tiež exponenciálne funkcie, ale súčasne nemá grafický režim, nie je programovateľná ani nedokáže upravovať alebo riešiť algebrické rovnice s premennou.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ kalkulačky Vedecká – povolená na maturite

Napájanie

Typ napájania Batériové
Prídavné batérie AAA (mikrotužková)

Výbava

Výbava Ochranné puzdro, Automatické vypnutie
Typ klávesov Plastové
Počet matematických funkcií 252 funkcií

Funkcie

Základné funkcie S odmocninami, S percentami, So zátvorkami, S poslednou odpoveďou, S obnovením
Vedecké funkcie Goniometrické funkcie Sin, Cos, Tan, Cotg , Zlomky, Logaritmické funkcie, Výpočty v sústavách DEC, BIN, OCT, HEX, PEN , Prirodzené zobrazenie výpočtov

Displej

Displej Bodový

Rozmery a hmotnosť

Výška 16,2 cm
Šírka 7,7 cm
Hĺbka 1,4 cm
Hmotnosť 105 g
Kód:  QS786i
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  FX 82 ES PLUS 2E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09