Obnoviť stránku

iMac 21.5 "CZ

5 5 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

iMac 21.5 "CZ


Výborne vybavené All in One zariadenie firmy Apple je vhodné pre každodenné profesionálne využitie, aj ako štýlový osobný počítač. Je tenší, ľahší a výkonnejší ako predchádzajúce verzie. Prináša nové technológie, dizajnové prvky a mnoho ďalších dôvodov, prečo sa zamilovať na prvý pohľad. Na samotnom okraji má displej hrúbku len 5 mm, je tak o 40% menej objemný ako starší model. 

Nádherný 21,5 palcový LCD displej s jednoliatym LED podsvietením využíva technológia IPS, vďaka čomu vyniká výbornými pozorovacími uhlami i realistickým podaním farieb. Full HD (1080p) rozlíšenie panelu umožňuje veľmi jemné zobrazenie, príhodné pre hranie hier, sledovanie filmov i prácu s grafickým softvérom. Unikátna konštrukcia zamedzuje vzniku až 3/4 odleskov, a vy sa môžete  plne sústrediť na to, čo potrebujete robiť.

O plynulý chod vyspelého operačného systému OS X Mountain Lion sa stará 4jadrový procesor Intel Core i5 4. generácie. Jeho základnú taktovaciu frekvenciu 2,9 GHz je možné pomocou funkcie Turbo Boost navýšiť až na 3,6 GHz. K akokoľvek náročným činnostiam vám bohato vystačí tiež 8 GB operačnej pamäte DDR3, rozdelených do dvoch slotov. Dedikovaná grafická karta NVIDIA GeForce GT 750M vám dodá potrebný výkon pre video, grafiku aj hry.

Integrovaná HD kamera zvládne prostredníctvom služby FaceTime prenášať videozáznam v HD (720p) rozlíšení. O bezchybný zvuk sa starajú stereofónne reproduktory a dvojica mikrofónov s funkciou potlačenia okolitého šumu. Pre uloženie vašich dát slúži 1TB disk s 5400 otáčkami. Kapacitu je však možné ešte rozšíriť za pomocou pamäťových kariet SDXC.

Konektorová výbava číta štvoricu vysokorýchlostných portov USB 3, slúchadlový konektor, gigabitový ethernet a dva sloty rozhranie Thunderbolt, vhodného na pripojenie externých diskov alebo napríklad monitorov. V ponuke bezdrôtovej konektivity nechýba Wi-Fi štandarda 802.11ac ani Bluetooth 4.0. V balení nájdete okrem samotného počítača tiež zostavu bezdrôtovej klávesnice s českými znakmi a myš. Inovatívna myš Apple Magic Mouse podporuje viacprstové gestá, čo z nej robí  nepostrádateľnú perifériu.

Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém macOS

Použitie

Typ zostavy All-in-one PC

Displej

Uhlopriečka displeja 21,5 " (54,61 cm)
Rozlíšenie 1920 × 1080 px
Typ panela IPS

Procesor

Rad procesora Intel Core i5
Frekvencia procesora 2,9 GHz (2 900 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,6 GHz (3 600 MHz)

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GT 750M

Grafická karta

Disk

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Webová kamera, Wi-Fi
Typ WiFi a/b/g/n/ac

Farba a vyhotovenie

Farba Strieborná

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 8 GB
Frekvencia pamäte 1 600 MHz
Typ pamäte DDR3
Maximálna kapacita RAM 16 GB
Počet slotov RAM 2 ks
Počet osadených slotov 2 ks

Výstupy

Grafické DisplayPort
Ďalšie LAN, Thunderbolt
Optická mechanika Bez mechaniky

Skrinka

Šírka 52,8 cm
Výška 45 cm
Hĺbka 17,5 cm
Hmotnosť 5,68 kg

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo Myš, Klávesnica

Produktový rad

Rad počítača Apple iMac
Kód:  TL129n5e
Produktové číslo:  ME087CZ/A
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07